Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Czech & Slovak Ball 2016 Dubai

Czech & Slovak Ball 2016 Dubai
Termín: 04.03.2016
Téma: PODUJATIA NAŠICH KRAJANOV
Miesto konania: Dubai, Spojené Arabské Emiráty , (Zahraničie - Európa/Svet)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: czechslovakball.com
www.sdruzenicssae.com
www.facebook.com/czsksdruzeniSAE

Popis

Czech & Slovak Ball 2016 Dubai

The Czech & Slovak Gala Evening 2016.

At the Emirates Golf Club Dubai,
on 4th March 2016 at 7 PM.

This event has been held for a number of years in various locations in Dubai and usually attracts up to 800 members of the Czech and Slovak community living in the United Arab Emirates along with friends and family. The event is primarily a ball with all the associated glamour, but with traditional Czech and Slovak cuisine, music and entertainment.

You can look forward to an evening filled with music, dance, entertainment and magic including a performance of the popular Czech singer Heidi Janků and Slovak singing legend Vašo Patejdl, opera singer Ludmila Klásková, raffle draw and a photo booth. During the evening you will be able to enjoy a traditional Czech and Slovak buffet dinner prepared from authentic ingrediences by Czech chefs from Prague.

Český a Slovenský ples v Dubaji má již několikaletou tradici a je velice populární mezi československou komunitou žijící ve Spojených Arabských Emirátech. I další – 7. ročník se bude konat v atraktivní lokalitě Emirates Golf Clubu.

Můžete se těšit na večer plný hudby, tance, zábavy a kouzel. Během večera, v tří hodinovém hudebním bloku, vystoupí populární česká zpěvačka Heidi Janků a legenda slovenské hudby Vašo Patejdl a operní pěvkyně Ludmila Klásková. Večerem bude provázet moderátor Evropy 2, Ondra Vodný. Po půlnoci se můžete těšit na česko-slovenskou diskotéku Evropy 2. Budete si moc pochutnat na tradičních českých a slovenských pokrmech, které budou servírovaný formou bufetových stolů a budou poprvé na plese připraveny českými kuchaři z Prahy. Čeká na vás bohatá tombola, fotografické okénko a mnoho dalších překvapení.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies