Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

9. Akademický ples nitrianskych univerzít 2016

9. Akademický ples nitrianskych univerzít 2016
Termín: 16.01.2016
Téma: ZÁBAVY, PLESY a BÁLY
Miesto konania: Nitra, (SR - Nitriansky kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.uniag.sk

Popis

9. Akademický ples nitrianskych univerzít

Dr.h.c. prof. Ing. Peter Bielik, PhD., rektor Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre a prof. RNDr. Ľubomír Zelenický, CSc., rektor Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre, si Vás dovoľujú pozvať na 9. Akademický ples nitrianskych univerzít, ktorý sa bude konať 16. januára 2016 od 19.00 h v priestoroch Estrádnej haly Parku kultúry a oddychu v Nitre.

Podujatie je pokračovaním kultúrno-spoločenskej tradície akademických plesov, ktoré majú ohlas a spoločenskú prestíž nielen v priestore našich univerzít, ale aj v širšom nitrianskom regióne.

Pre účastníkov plesu sú pripravené ukážky štandardnej plesovej choreografie Petra Horáčka nazvanej V prílivoch, s ktorou členovia Akadémia tanca obsadili 2. miesto na Majstrovstvách SR a 3. miesto na Majstrovstvách strednej Európy v roku 2015. V programe sa predstaví aj kubánsky spevák Lazaro, s originálnymi aranžmánmi piesní z dvadsiatych až štyridsiatych rokov vystúpi dámske vokálno-inštrumentálne trio Paper Moon Trio. Na počúvanie a do tanca bude hrať Milan Veróny & Band so speváčkami Luciou Bakaiovou a Alenou Pajtinkovou, DJ Roman a Cimbálová muzika Jožky Severina z Kostic. Nebude chýbať dobré víno z Château Topoľčianky, chutné jedlo, bohatá tombola a výborná nálada.

Plesom budú sprevádzať: Simona Kačmárová a Marián Stolár.

Predaj lístkov: od 4. 12. 2015, Kancelária komunikácie a práce s verejnosťou SPU v Nitre. Tr. A. Hlinku 2, pavilón AE, 6. posch., tel. 037/641 5538, renata.chosraviova@uniag.sk
Cena: 49,- EUR

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies