Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Karloveský ples 2016 - 18. ročník

Karloveský ples 2016 - 18. ročník
Termín: 06.02.2016
Téma: ZÁBAVY, PLESY a BÁLY
Miesto konania: Bratislava - Karlova Ves (SR - Bratislavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.karlovaves.sk

Popis

Karloveský ples

Víkendové pobyty v Grand hoteli Praha v Tatranskej Lomnici, aj v rezorte Drevenice Terchová, televízor, 50, – EUR poukážky na nákup v mäsiarstve Jurišta, 50, – EUR poukážky na nákup v predajniach Kaufland, čítačky kníh od SWAN a mnoho ďalších cien.

To sú hlavné lákadlá 18. ročníka Karloveského plesu, ktorý odštartuje už v sobotu 6. februára 2016 v Karloveskom centre kultúry.

„Pri príprave Karloveského plesu sme mysleli na malé prekvapenia, ktoré podujatie ozvláštnia a spríjemnia priamo na mieste. Celkový dojem z podujatia sa skladá z detailov a preto budeme klásť dôraz aj na gastronómiu a výzdobu,“ povedala vedúca Oddelenia kultúry na Miestnom úrade Bratislava-Karlova Ves Adriána Majka. Najbližší víkend tak bude poslednou príležitosťou na plesovú zábavu v podaní karloveských umelcov pred začiatkom pôstneho obdobia, ktoré sa začína na Popolcovú stredu 10. februára 2016.



Karloveský ples odštartuje sláčikové zoskupenie The Ladies Ensemble. Nasledovať bude vystúpenie Karloveského tanečného centra, koncert umelcov zo ZUŠ Jozefa Kresánka, vzdušná akrobacia na hodvábnych šáloch od CirKus-Kus a polnočná show tanečnej skupiny Miguela Mendéza. Karloveský ples obohatí aj skupina SMILE band. Tohtoročný ples bude moderovať známa moderátorka a herečka Bibiana Ondrejková.

Vstupenky je možné zakúpiť osobne na Miestnom úrade v Karlovej Vsi, Nám. sv. Františka 8, v kancelárii č. 206 alebo rezervovať na e-mailovej adrese rezervacie@karlovaves.sk a na 0940 634 121.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies