Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Vienále Topoľčianky 2016 - VIII. ročník

Vienále Topoľčianky 2016 - VIII. ročník
Termín: 01.05.2016
Téma: VINOBRANIE a VÍNO
Miesto konania: Topoľčianky (SR - Trenčiansky kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: vinko.sk

Popis

Vienále Topoľčianky 2016

Nechajte vyniknúť jedinečnosť vašich vín v spojitosti s nežným pohlavím...

Verejná ochutnávka súťažných vzoriek a vyhlásenie oficiálnych výsledkov súťaže a odovzdávanie cien - Vienále 2016.

Château Topoľčianky
Vinárske závody Topoľčianky patria k popredným producentom vín v Nitrianskej vinohradníckej oblasti s dlhodobými skúsenosťami a tradíciou. Spoločnosť bola založená v roku 1993, nadväzuje na úspešnú tradíciu a svoje výrobky predáva pod ochrannou známkou „Château Topoľčianky“. Víno a kvalita sa rodí vo vinici, preto spoločnosť investuje veľkú časť finančných prostriedkov do vlastných vinohradov.

Vienále Topoľčianky je unikátny projekt pod záštitou vinárstva Château Topoľčianky, pri ktorom hodnotenie vína majú v rukách výhradne dámy. Každoročne sa v priestoroch zámku Topoľčianky stretávajú odborníčky na víno – enologičky, laborantky, sommelierky, novinárky, či zástupkyne kontrolných orgánov, ktoré zastupujú vinársky sektor na Slovensku.

Celkovo sa precíznemu dámskemu hodnoteniu podrobí viac ako 250 vzoriek vína začlenených v 13 kategóriách. Odovzdávanie cien a verejná ochutnávka súťažných vín, ktorá sa poriada vždy 1. mája Vám ponúka nevšedný zážitok ako stráviť príjemné chvíle v krásnych a romantických priestoroch zámku Topoľčianky a jeho rozsiahleho parku.

Navyše máte možnosť vidieť krásu tunajších majestátnych koní, či nazrieť do pivníc popredného vinárstva Château Topoľčianky a zavŕšiť svoj program krásnymi vínami s bohatou miestnou tradíciou.

Cieľom súťaže je nielen poukázať na fakt, že za slovenským vinárstvom sa ukrýva množstvo šikovných a erudovaných odborníčok, ale aj to, že v poslednej dobe sa rýchlo zvyšuje povedomie širokej verejnosti o víne a veľa krát hlavné slovo vo výbere vína majú ženy.

Spravte si 1. máj jedinečným a nevšedným a zavítajte do Topoľčianok. Prajeme Vám príjemný zážitok a pôžitok z krásnych vín.

Dátum konania 01.05.2016 10:00
Dátum ukončenia 01.05.2016 20:00

Hotel Zámok Topoľčianky
Adresa Parková 1
PSČ 951 93


Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies