Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Dni obce Valaliky a 25. ročník Valalického jarmoku 2017

Dni obce Valaliky a 25. ročník Valalického jarmoku 2017
Termín: 16.06.2017 - 18.06.2017
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY | DNI OBCE a MESTA
Miesto konania: Valaliky (SR - Košický kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.valaliky.sk

Popis

Pozývame Vás na Dni obce Valaliky a 25. ročník Valalického jarmoku. Oslavy sa začnú v piatok 16. júna športovými podujatiami. Beh od studničky k studničke, minifutbal mužov, či stolnotenisový turnaj je určený pre všetkých, ktorí majú radi šport.

V sobotu 17. júna 2017 o 15.00 sme pre Vás pripravili kultúrny program, v ktorom nám predvedú svoje umenie deti a učitelia zo Základnej školy Valaliky, Základnej umeleckej školy Valaliky a Materskej školy Valaliky .

Diváci sa môžu tešiť na vystúpenie Dychovej hudby Valaliky, speváckej skupiny Paradne ňevesti, folklórnej skupiny Kadlubek a Bakšanské parobci z Kokšov Bakše.

Jarmok vyvrcholí vystúpením speváčky Kristíny, ľudového rozprávača Jožka Jožku a tancom a spevom folklórneho súboru Vranovčan z Vranova nad Topľou.

Jarmok obohatí vyhodnotenie športových súťaží a súťaže o najkrajšiu predzáhradku, tombola, výstava hydiny a vtáctva drobnochovateľov, stánky mnohých remeselníkov. Pre deti sme pripravili tvorivé dielne a to zdobenia perníkov a sošiek. Medzi atrakciami nebude chýbať skákací hrad, maľovanie na tvár a prekvapenie - živý Dinosaurus.

Program Dní obce ukončíme v nedeľu 18. júna slávnostnou svätou omšou v rímsko – katolíckom kostole vo Valalikoch.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies