Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

FestDobréRybníky 2019 Opatovce

FestDobréRybníky 2019 Opatovce
Termín: 25.04.2018
Téma: SLÁVNOSTI a FESTIVALY
Miesto konania: Opatovce (SR - Trenčiansky kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: festdobre.sk/
www.facebook.com/events/233803170465275/
www.facebook.com/groups/festdobre/

Popis

Podujatie FestDobréRybníky je pokračovaním jedného z najnavštevovanejších folk a country podujatí na Slovensku a v Čechách. V roku 2016 sa museli organizátori presťahovať z Jaslovských Bohuníc, kde podujatie nieslo desaťročie názov FestDobréBohunice (pred tým Countryfest Bohunice). Nakoľko nebolo umožnené pokračovať v tradícii organizátori našli vhodné priestory v krásnom prostredí rybníkov Kempingu Rybníky Opatovce (pri Trenčíne). Napriek týmto ťažkým chvíľam si festival drží dobré meno aj na novom pôsobisku a ponúka už tradične to najlepšie nielen zo žánrov folk a country. Tradičné ľudovo umelecké trhy, workshopy, atrakcie a súťaže sú neodmysliteľnou súťažou projektu pod hlavičkou FestDobre. FestDobréRybníky v roku 2018 privítajú aj už zabookované kapely a interpretov ako: svetová COUNTRY STAR - LUAN PARLE, najlepšieho bluesmana z JuhoAfrickejRepubliky Gerald Clarka, BUTY, ALLAN MIKUŠEK, JAROSLAV SAMSON LENK, PETER JANKU, COP, BOBOVA DIÉTA, NEZNÁMI, ROMAN HORKÝ (KAMELOT), MAOK, WOLFSHEART ft. ROBERT HORAK (AT), JURAJ "ĎURI" HNILICA, POUTNÍCI, KATEA, DIVOZEL, ĽUBO KONEČNÝ, PEPA NOS, KRÁĽOVÁ a KOMPAS, KALUMET, KATKA KRAJČOVIECHOVÁ, THE FATHERS, ZATÚLANÍ, ROBO HULEJ, NANY HUDÁK, ... ďalších interpretov budeme postupne pridávať. Nebudú chýbať ani remeselné trhy, workshopy, prednášky, rozhovory, súťaže a atrakcie.

Hlavné pódium bude na lúke pri rybníku (podobne ako prvý rok po presťahovaní sa z Jaslovských Bohuníc, ale bližšie k rybníku). Komorná scéna bude v novom remeselnom mestečku, kde nájdete aj zdravú stravu pre vegetariánov, chill out zónu, čajovňu, kde na Vás čakajú prednášky, tvorivé dielne, workshopy, rozhovory, divadlo, zoznamka). Táto zóna sa nachádza pri ohnisku pri vstupe do autostanového mestečka. Táto zóna, kde bude z piatka na sobotu aj táborák nám poskytne priestor aj v noci zo soboty na nedeľu, kde bude naozaj romantično. Na nočnej scéne sa predstaví okrem iných aj MAOK, či WOLFSHEART a uvítame s láskou a pokojom slnko.
Vstup do autostanového mestečka (možnosť stanovania pri aute za poplatok) bude len s vopred zakúpeným parkovacím lístkom so samostatným vjazdom. V priestoroch autostanového mestečka je zakázané používať vlastné grily a je z kapacitných, technických a bezpečnostných dôvodov bez prístupu elektriky. Vynasnažíme sa, aby ste mali v areáli možnosť dobiť si mobilné telefóny.
Z "autostanového" mestečka sa dostanete hlavným vstupom od detského mestečka ako aj vyznačenou uličkou pri WC a sprchách aby ste nemuseli chodiť naokolo.
Parking na veľkom asfaltovom parkovisku je bezplatný, stanovanie na lúke pri hľadisku je bezplatné. V oboch stanových mestečkách prosíme dodržiavať nočný kľud od 01:00-8:00. Buďte prosím tolerantní k ostatním a využite na jam session ostatné priestory než stanové mestečko. Priestoru je všade dosť. Jam session a hranie a spievanie je možné v gastrozóne, kde vytvoríme pre tieto účely spolu s gastropartnermi čo najlepšie podmienky. Jamovať sa bude dať aj v altánku pri bufete Farma Ryby. Na mieste bude aj vyhradené miesto pre stanovanie rodín s ďeťmi.
Cena za sprchy, bazén i toalety je zohľadnená už v cene permanentky a nebude účtovaná zvlášť.
Na rybníkoch je prísny zákaz kúpania a to z hľadiska hygienického i bezpečnostného. Ak chcete používať vlastné lode - jedine s plávacími vestami a bez motora. Na mieste pôsobí hasičská hliadka so záchranným člnom a žiadame dodržiavať jej pokyny.
Festival je dogfriendly a horsesfriendly avšak žiadame, aby ste mali svojich miláčikov na vôdzke a prípadné exkrementy si po nich zbierali. Nedopustili tiež aby značkovali stany, či príslušenstvo festivalu (ako ohrady, ploty, banery, či reproduktory.
Jam session ako aj live kapela bude aj v priestoroch gastrozóny vo veľkokapacitnom stane.
PREDPREDAJ: 200ks za akciovú predpredajovú cenu: 12,-eur a len do 1.9.2017. Cena sa postupne bude zvyšovať. Na mieste: 22,- eur
predpredaj aj na: info@festdobre.sk
https://inviton.sk/event/festdobrerybniky2018
https://www.ticket-art.sk/festivaly/festdobrerybniky-2018-13965/

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies