Termín: | 24.05.2013 - 26.05.2013 |
Téma: | VARENIE a PEČENIE DOBRôT |
Miesto konania: | Bratislava (SR - Bratislavský kraj) Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky |
Web: | www.bratislava.sk |
Slovak Food Festival 2013
Časový harmonogram:
Štvrtok 23. máj
NOVINKA! Štvrtkový večer vína na Bratislavskom hrade
Piatok 24. máj 12:00 - 21:00
14:00 Majstrovstvá Slovenska v otváraní ustríc
Sobota 25. máj 11:00 - 21:00
14:00 - 15:00 Krst knihy Michaely Králikovej, finalistky Master Chef za prítomnosti krstného otca publikácie Jaroslava Žideka
Nedeľa 26. máj 11:00 - 18:00
11:00 - 12:00 Odborník na zdravú výživu MUDr Igor Bukovský
14:00 - 16:00 Súťaž médií vo varení – známe tváre a ich kulinárske zdatnosti
Počas celých troch dní každú hodinu na hlavnom pódiu kuchárske šou, divácke súťaže o atraktívne ceny a ochutnávky skvelých jedál.