Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Objavte chuť moderného vína vo vinárstve Mrva & Stanko v Trnave 2018 - 1. ročník

Objavte chuť moderného vína vo vinárstve Mrva & Stanko v Trnave 2018  - 1. ročník
Termín: 12.05.2018
Téma: VINOBRANIE a VÍNO
Miesto konania: Trnava, (SR - Trnavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.regiontirnavia.sk

Popis

Objavte chuť moderného vína vo vinárstve Mrva & Stanko v Trnave 2018 - 1. ročník

Kedy: 12.5.2018 (sobota) od 13.00 h. do 21.00 h.
Kde: areál Mrva & Stanko, Orešianska 7/A, Trnava

Hovorí sa, že vyhľadávanie a ochutnávanie najlepších vín je súčasťou umenia žiť. V duchu tohto hesla sa páni Mrva a Stanko rozhodli potešiť svojich fanúšikov ochutnávkou vín, ktorá sa bude konať 12. mája 2018 v priestoroch ich vinárstva. Príďte si užiť jedinečnú atmosféru 1. ročníka podujatia Deň mladých vín vo vinárstve Mrva & Stanko aj vy!

Keď sa v roku 1997 dvaja priatelia rozhodli, že si založia vinárstvo, ešte netušili, aký úspech im to prinesie. Peter Stanko, ktorý sa úspešne venoval reklame a Vladimír Mrva, vinár s medzinárodnými skúsenosťami, sa odvtedy starajú o šírenie dobrého mena slovenských vín nielen doma, ale aj za hranicami. Dôkazom je viac ako 500 medailí a iných ocenení, ktoré získali na svetových či domácich súťažiach.

Pre návštevníkov v rámci Dňa mladých vín budú brány vinárstva Mrva & Stanko v Trnave otvorené 12. mája 2018 od 13.00 h. do 21.00 h. Okrem ochutnávky sa všetci degustátori môžu tešiť aj na prehliadku pivníc a archívov, kde nájdu uložené aj tie najväčšie klenoty vinárstva.

K lahodnému vínku sa budú dokonale hodiť syry z Ovčej farmy Dolný Kubín, pripravené však budú aj kulinárske špeciality kuchárskych majstrov Miloša Tománka a Petra Kulicha.

„Aby sa u nás každý návštevník cítil čo najlepšie a vychutnal si atmosféru vinárstva trošku netradične, počas Dňa mladých vín vystúpi jazzové duo Nikolaj Nikitin a Luboš Šrámek. Určite by ste si ich vystúpenie nemali nechať ujsť,“ pozýva na podujatie Peter Stanko.

Vstupenky sa dajú kúpiť v predpredaji alebo vo vinotéke priamo na podujatí za 15,- eur, v cene je 10 kupónov na degustáciu vína, ako aj kupón na nákup vína v deň podujatia v hodnote 5,- eur. Každý milovník vína dostane aj pohár Stölzle Experience s vygravírovanou pamiatkou v podobe loga Mrva & Stanko.

Ak sa rozhodnete zavítať do Trnavy na víkend, môžete si vybrať z ubytovacích zariadení ako sú Hotel Holiday Inn****, Hotel Impiq****, Hotel London***, Penzión Patriot*** či Hotel Spectrum***.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies