Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Lovely Experience 2018 Trnava - 7. ročník multimediálneho festivalu

Lovely Experience 2018 Trnava - 7. ročník multimediálneho festivalu
Termín: 26.05.2018
Téma: KULTÚRA
Miesto konania: Trnava, (SR - Trnavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.regiontirnavia.sk
www.lovelyexperience.sk

Popis

Lovely Experience 2018 Trnava

Nechajte sa očariť! V Trnave vás už 26. mája čaká unikátny zážitok. Šou Lovely Experience plná audio-vizuálneho umenia, akrobatických výkonov, svetelných efektov a prekvapení opäť roztancuje Trnavu.

Už čoskoro sa budova Divadla Jána Palárika v Trnave stane súčasťou strhujúcej multimediálnej inštalácie prepájajúcej svetelné a hudobné umenie a vy môžete byť pri tom. Vybraní interpreti odohrajú svoj hudobný set priamo z budovy, čo určite prekvapí nejdeného návštevníka. Lovely Experience však nie je len o hudbe. Festival láka aj na bohatý umelecký program v centre mesta, kde sa so svojím audiovizuálnym umením predstavia zahraniční, ale aj slovenskí umelci.

Hoci organizátori Lovely Experience dlho tajili zoznam interpretov, ktorí v máji nadchnú Trnavu, fanúšikovia multimediálneho festivalu už vedia, na koho sa môžu tešiť. Trojičné námestie naplní elektronickou hudbou a skvelou šou aj nemecká formácia DIGITALISM.

Pod týmto názvom sa preslávili Jens Moelle a Ismail "Isi" Tuefekci. Patria k tým najuznávanejším umelcom vo svojom fachu. Návštevníci 7. ročníka festivalu Lovely Experience preto majú umelecký zážitok jednoznačne zaručený. Duo je tvorcom nemeckej elektronickej tanečnej hudby, v ktorej sa spájajú aj prvky new-rawe, dance-punk, elektro-punk a ako headlineri festivalu to v Trnave určite poriadne roztočia.

Okrem nich sa na festivale predstaví aj DJ EKG, ktorý pre slovenských fanúšikov spája rôzne hudobné žánre už 14 rokov. Trnavu navštívi aj britský umelec Inkwall, ktorý sa preslávil svojou tvorbou na drum&bass scéne, vďaka čomu ho v roku 2016 dvakrát nominovali na Radio_Head Awards. Publikum určite rozhýbe i DJ Yanko Král, zástupca hip-hopovej scény, ktorý patrí medzi zakladateľov skupiny H16, ale aj mnohí ďalší.

Do centra Trnavy má namierené aj umelecká dvojica Mutro Art Group z Ukrajiny. Tí v uliciach vytvoria z piesku model mesta, na ktorom bude premietaný animovaný videomapping s autami, vlakmi a ľuďmi.

Ak sa rozhodnete zavítať na festival autom, nemusíte si robiť starosti ani s parkovaním. Na Radlinského ulici hneď za hradbami starého mesta môžete zaparkovať počas víkendu úplne zadarmo. Možnosť parkovania ponúkajú aj hotely a penzióny v prípade, že sa rozhodnete ostať v Trnave viac dní. Môžete si vybrať z ubytovacích zariadení ako sú Hotel Holiday Inn****, Hotel Impiq****, Hotel London***, Penzión Patriot*** či Hotel Spectrum***.

Lovely Experience informuje fanúšikov o všetkých čerstvých novinkách na svojich oficiálnych sociálnych sieťach: https://www.facebook.com/lovely.experience, ako aj na oficiálnej stránke festivalu: www.lovelyexperience.sk.

Miesto, dátum a čas konania: Trojičné námestie, Trnava
Dátum a čas konania: 26.mája 2018

Vstupné:
Vstupenky na Multimediálny Festival Lovely Experience 2018 vrátane slúchadiel na silent festival je možné zakúpiť: http://bit.ly/LovelyExperience2018 .



Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies