Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Festival tradičných remesiel a chutí Topoľčianky 2108

Festival tradičných remesiel a chutí Topoľčianky 2108
Termín: 08.09.2018
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY | VARENIE a PEČENIE DOBRôT | ĽUDOVÉ ZVYKY a TRADÍCIE
Miesto konania: Topoľčianky (SR - Nitriansky kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.ascrt.sk
www.remeselnikzoslovenska.sk

Popis

FESTIVAL TRADIČNÝCH REMESIEL A CHUTÍ TOPOĽČIANKY 2018

Festival remesiel a chutí Topoľčianky 2018 je zameraný na prezentáciu remesiel a chutí a podporu remeselníkov.

Mnohí si možno spomínate na preslávený jesenný jarmok v Topoľčiankach, na ktorom sa stretli stovky predajcov a tisíce návštevníkov. Schádzali sa na ňom ľudia miestni aj zo širokého okolia.

Dnes sú Topoľčianky významnou vinárskou obcou s národným žrebčínom a kaštieľom s najkrajším anglickým parkom na Slovensku. Obec Topoľčianky je miestom konania najrôznejších akcií, niektoré, ako 1. Máj či Vinobranie navštívi v priemere aj 15.000 návštevníkov.

Spojením miestneho Vinobrania, Folklórnych slávností a Osláv 725.výročia prvej písomnej zmienky o obci Topoľčianky sa začiatkom septembra vytvoril krásny priestor pre usporiadanie Festivalu tradičných remesiel a chutí Topoľčianky 2018.

Populárne spojenie gastronómie a remesiel, na začiatku anglického parku v centre turistického ruchu predpokladá sľubnú akciu. Festival organizuje miestna Asociácia subjektov cestovného ruchu. Organizátor sa sústreďuje na poctivých remeselníkov a nie predajcov zakúpeného tovaru, aby bolo podujatie čo najautentickejšie.

Atraktívne umiestnenie Festivalu medzi historickou budovou žrebčína a kaštieľom, Folklórne slávnosti, Oslavy výročia obce a miestne Vinobranie sú zárukou vysokej návštevnosti. Cieľom podujatia je priniesť návštevníkom zážitok z prezentácie našich tradícií, histórie, zručností, spevu, tanca a jedál, ktoré sú už vo veľkej miere opomínané.

Asociácia subjektov cestovného ruchu je občianske združenie, ktorého činnosť je zameraná na prezentáciu obce Topoľčianky a jej činnosť nieje zameraná na tvorbu zisku. Preto sú poplatky za predajné miesta iba vo výške nákladov Asociácie. Organizátor chce odprezentovať čo najviac remesiel s celkovým počtom 70 predajných miest, taktiež si organizátor vyhradzuje právo na limit jednotlivých druhov remesiel.

Využite príležitosť na svoju prezentáciu na tomto atraktívnom mieste a prihláste sa.

Termín konania: 8. septembra 2018

Čas predaja: 10:00 – 18:00 hod.

Termín uzatvárania prihlášok: 20. augusta 2018

Poplatok za predajné miesto: 20,00 EUR (paušálny poplatok)

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies