Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Babská fašiangová zábava spojená s pochovávaním basy 2019 Rača

Babská fašiangová zábava spojená s pochovávaním basy 2019 Rača
Termín: 05.03.2019
Téma: ZÁBAVY, PLESY a BÁLY | ĽUDOVÉ ZVYKY a TRADÍCIE
Miesto konania: Bratislava - Rača (SR - Bratislavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.raca.sk

Popis

Babská fašiangová zábava spojená s pochovávaním basy 2019 Rača

Srdečne Vás pozývame na tradičnú Babskú fašiangovú zábavu, ktorou sa končí obdobie Fašiangov a pochováva basa. Podujatie sa uskutoční v utorok 5. marca 2019 od 16.00 – 21.00 h v Nemeckom kultúrnom dome.

Do tanca bude hrať vynikajúca hudobná skupina Petra Kuštára, ktorá vám ponúkne okrem ľudových piesní aj populárne evergreeny, či obľúbené valčíky, polky, tangá. Akt pochovávania basy prebehne aj tento rok pod taktovkou členov Vajnorského okrášľovacieho spolku.

V bufete si budete môcť zakúpiť okrem výborného račianskeho vínka aj iné, typické fašiangové dobroty. Čaká na Vás aj netradičná tombola a vyhodnotenie najkrajšej fašiangovej masky. V cene vstupenky 4 € je zahrnuté, okrem výbornej hudobnej produkcie, fašiangová šiška, tombolový lístok a vínko na koštovku z Genofondu Račianskej frankovky modrej. Vstupenky sú v predaji na oddelení kultúry MÚ Rača.

Nakoľko je o toto podujatie veľký záujem, dovoľujeme si Vás upozorniť, že v prípade vypredania všetkých vstupeniek pred akciou, nebude možné zakúpiť vstupenky priamo v Nemeckom kultúrnom dome. Info na 02/49112438, katarina.dobiasova@raca.sk.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies