Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Ping-pong Tournament 2019 Clifton

Ping-pong Tournament 2019 Clifton
Termín: 30.03.2019
Téma: PODUJATIA NAŠICH KRAJANOV
Miesto konania: Clifton, New Jersey, USA (Zahraničie - Európa/Svet)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: slovakamericancc.wixsite.com/slovakamericancc
slovakamericancc.wixsite.com/slovakamericancc/ping-pong-tournament-2018

Popis

Ping-pong Tournament 2019 Clifton

Slovak-American Cultural Center and Spolok Domovina

Dear S-ACC Members,

We are pleased to invite you to the annual Ping-Pong Tournament co-sponsored by the Slovak-American Cultural Center and Spolok Domovina.

The tournament will take place on Sunday, March 30th in Clifton, New Jersey. For those interested in participating as players, please RSVP as soon as possible.

If you would like to come to cheer on the participates, you are most welcome!

We look forward to seeing you in two weeks!

Rok 2018

V nedelu 11.marca 2018 sa v priestoroch kostolnej haly pri slovenskom kostole Svatych Cyrila a Metoda v Clifton, NJ uskutocnil dalsi rocnik kazdorocneho turnaja v stolnom tenise, alebo familiarne ping-pongu. Tamojsim organizatorom na cele s duom Marek Homola a Jozef Ofcansky pomohlo aj nase Slovensko-Americke Kulturne Stredisko (S-ACC), ktore si vzalo turnaj pod svoje sponzorske kridla uz po 4-ty raz.

O druhej popoludni sa po slavnostnom otvoreni turnaja za ucasti predsedkyne S-ACC Sabiny Sabados a tajomnika Petra Krajnaka do tuhych zapoleni vrhlo 21 ucastnikov, ktori sa rozdelili do styroch zakladnych skupin. Systemom kazdy s kazdym do playoff - vyradovacej casti - postupili prvi styria z kazdej skupiny. Od tohoto momentu to bolo uz v rovine vyhraj alebo chod domov. Aj preto sa mnohi, vratane divakov (aj z radov S-ACC - Jozef Venglar a Stanislav Krcmar), ktori prisli povzbudit, utiekli k povolenemu dopingu v podobe sandwichov, pizze a sportovych napojov.

Po takmer piatich hodinach zapasov, v ktorych nechybali vymeny, za ktore by sa nemuseli hanbit ani profesionali, turnaj vyvrcholil zapasmi o medaily. Tretie miesto si vybojoval Poliak Robert Gruca, ktory porazil Slovaka Vlada Sestaka, ktoremu sa tak usla nepopularna zemiakova medaila za stvrte miesto. Vo finale doslo k prekvapeniu ked nenasadeny Poliak Adam Kopec v styroch setoch porazil obhajcu titulu spred roka a turnajoveho favorita, Slovaka Tomasa Mazguta.

Podla odozvy v priebehu turnaja, ale aj z fotiek vidno, ze sa stale drzi popularite a uz teraz sa vsetci tesia na jeho dalsiu ediciu o rok, mozno rozsirenu o zensku a detsku kategoriu.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies