Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Noci múzeí a galérii 2019 Liptovský Mikuláš

Noci múzeí a galérii 2019 Liptovský Mikuláš
Termín: 18.05.2019
Téma: KULTÚRA
Miesto konania: Liptovský Mikuláš (SR - Žilinský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: stary.mikulas.sk

Popis

Noci múzeí a galérii Liptovský Mikuláš 2019

Noc plná tajomstiev ... príďte ich s nami odhaľovať počas tohtoročnej Noci múzeí a galérii, ktorá sa bude konať dňa 18. mája 2019 v čase od 18.00 do 23.00 hod. v Slovenskom múzeu ochrany prírody a jaskyniarstva v Liptovskom Mikuláši na Ul. Školskej 4.

Zabavíte sa aj poučíte počas nočnej prehliadky expozícií múzea i pri plnení rôznych úloh na pripravených stanovištiach. Nájdete odvahu zísť do podzemia jaskyniarskym rebríkom?

Ak to zvládnete, o čom vôbec nepochybujeme, môžete pokračovať chodbami jaskyniarskej expozície, objavovať tajomstvá jaskynného mikrosveta, získavať nové informácie o jaskyniach a jaskyniarstve a tí odvážnejší prejdú aj jaskynnou plazivkou.

Sú pre Vás pripravené edukačné hry s tematickým zameraním na náš zbierkový fond a tiež elfský trh s poznávaním rastlín. Dozviete sa aké záhady skrývajú hlbiny Zeme. Čo ukrývajú staré dokumenty zistíte pri riešení kvízu alebo aj pri skladaní puzzle.

Na záver získate mnohé zaujímavé informácie zo života našich dravých vtákov a vyskúšate si svoju šikovnosť pri výrobe pazúra dravca, ktorý bude poslednou súčasťou náhrdelníka, ktorý si postupne vytvoríte sami ako odmenu za absolvovanie pripravených aktivít.

Tak teda neváhajte, príďte do našich expozícií a zažite s nami noc plnú tajomstiev.

Tešíme sa na Vás.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies