Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

"Croire, Aimer, Travailler" v podaní Danubius Octet Singers 2019 Paríž - hudobno-literárny večer pri príležitosti 100. výročia úmrtia generála M. R. Štefánika

Termín: 09.05.2019
Téma: KULTÚRA | PODUJATIA NAŠICH KRAJANOV
Miesto konania: Paríž (Zahraničie - Európa/Svet)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.mzv.sk/web/siparis

Popis

"Croire, Aimer, Travailler" v podaní Danubius Octet Singers 2019 Paríž - hudobno-literárny večer pri príležitosti 100. výročia úmrtia generála M. R. Štefánika

MEUDON (92190) vo štvrtok 9. mája o 20:30 hod.

Hudobno-literárny večer

"Viera, Láska, Práca"

pri príležitosti 100. výročia úmrtia generála M. R. Štefánika s mužským speváckym oktetom Danubius Octet Singers, ktorý je zložený z profesionálnych spevákov avantgardných zostáv Bratislavy a Viedne.

Mužský spevácky oktet Danubius Octet Singers spieval dňa 4. mája 2019 na Celonárodnej spomienkovej slávnosti na Mohyle M. R. Štefánika na Bradle pri príležitosti 100. výročia tragickej smrti gen. M.R. Štefánika.
Bradlo 4. mája 2019

Okteto predstaví najmä piesne Mikuláša Schneider-Trnavského, slovenského skladateľa a Štefánikovho blízkeho priateľa a autora troch pohrebných piesní, ktorými sa rozlúčil s jeho tragicky zosnulým priateľom, ale aj skladby pre slovenské, české a francúzske zbory.

Koncert bude sprevádzaný čítaním Štefánikových textov, úryvkov z denníkov a korešpondencie, ktoré odznejú v podaní herca Juraja Hrčku a modelky Lucie Jónovej.

Povinná rezervácia na si.paris@mzv.sk
Adresa Conservatoire Marcel Dupré, 7 boulevard des Nations Unies, 92190 Meudon

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies