Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Kultúrne leto Bánovce nad Bebravou 2019

Kultúrne leto Bánovce nad Bebravou 2019
Termín: 23.06.2019 - 08.09.2019
Téma: KULTÚRA
Miesto konania: Bánovce nad Bebravou (SR - Trenčiansky kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.banovce.sk

Popis

Spolu nám to ladí 23.6. ( nedeľa) 18:30

Jedinečné spojenie kvalitnej rockovej hudby a pútavých tanečných vystúpení? Že to naozaj funguje, vám predvedú tanečné zoskupenia Ars Akademy, Muzeta a hudobná skupina Tí oní. Sú talentovaní, ambiciózni a sú naši! Presvedčte sa sami.

Slovenský kvartet Márie Rehákovej 7.7. (nedeľa) 18:30

Vystúpenie mladej jazzovej flautistky a speváčky Márie Rehákovej s doprovodom stálic slovenskej hudobnej scény Tibora Felediho ( klavír), Juraja Grigláka ( kontrabas) a Mariána Ševčíka ( bicie), rozhodne sľubuje veľký kultúrny zážitok. Nenechajte si ho ujsť!

Folkové mámenie 21.7. ( nedeľa) 18:30

Folk je na Slovensku veľmi obľúbeným hudobným žánrom. Nie je tu však veľa kapiel, ktoré hrajú svoje originálne piesne. Skupina KaTea je však jednou z nich. Rozhodne sa oplatí, prísť si ju vypočuť!

Majstri dychu 11.8. ( nedeľa) 18:00

Dychová hudba Borovienka sa postará o váš ideálny nedeľný večer. Príďte si zatancovať, alebo len tak oddýchnuť pri pesničkách, ktoré prežili mnohé generácie. Preto sú právom považované za jeden z pokladov našej kultúry.

Villa Ben 17.8. ( sobota) 10:00

Stredovek je historické obdobie opradené mnohými legendami. Nepremeškajte unikátnu príležitosť preniesť sa do čias hudby, ktorú dnes nehrajú v rádiách a poctivých remesiel, ktoré v sebe nesú čaro histórie. No a samozrejme rytierov. Dávnych symbolov odvahy a gentlemanských spôsobov.

Teátro Tatro a jeho šapitó 25.8. ( nedeľa) 16:00

Kde bolo, tam bolo, žila raz jedna Červená čiapočka... Tento príbeh pozná snáď každý. Avšak v unikátnom prostredí vyznie ešte pútavejšie ako nám ho rozprávali staré mamy. Príďte sa skryť pod šapitó a pozrieť si rozprávku. Jej stvárnenie určite zaujme malých i veľkých.

Na ľudovú nôtu 8.9. ( nedeľa) 18:00

Východné Slovensko je známe svojou úprimnosťou, srdečnosťou a temperamentom. Ideálnu kombináciu všetkých týchto jeho vlastností vám predvedie Ľudová hudba Dribna. Príďte sa rozlúčiť s letom, tak ako sa patrí!

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies