Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Jazz Festival Banská Bystrica - Špania Dolina 2019 – 15. ročník

Jazz Festival Banská Bystrica - Špania Dolina 2019 – 15. ročník
Termín: 17.08.2019
Téma: HUDOBNÉ FESTIVALY a PRODUKCIE
Miesto konania: Špania Dolina (SR - Banskobystrický kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.spaniadolina.sk

Popis

Jazz Festival Banská Bystrica - Špania Dolina 2019 – 15. ročník

Pravidelné každoročné stretávanie sa miestnych jazzových kapiel na Klopačke v Španej Doline sa v priebehu nasledujúcich pätnástich rokov systematickej práce stalo významnou a medzinárodne uznávanou jazzovou udalosťou : International Jazz Festival Špania Dolina! Dobré meno festivalu pomáhajú každoročne budovať nielen diváci, ale predovšetkým samotní účinkujúci, ktorí svoje dojmy a hodnotenia roznášajú po svete. A dobrý chýr o festivale v dedinke na Strednom Slovensku sa tak dostal do Maďarska, Rakúska, Česka, Poľska, Chorvátska, Srbska, ale aj do USA, Brazílie a Argentíny.

Úzky kolektív nadšených – ale primerane aj „tvrdohlavých“ - organizátorov a tvorcov programu (Ing. Patrícia Páleníčková, riaditeľka OZ JAZZAR a Ing.arch. Vladimír Vizár, člen rady OZ JAZZAR), po tohtoročných dlhých prípravných, koncepčných a organizačných prácach ´2019 dospel do štádia, kedy môžeme predstaviť ucelený a vykryštalizovaný program ďalšieho, jubilejného ročníka. Úsilie a snaha, sa vyplatili, a my sme presvedčení, že program 15. International Jazz Festivalu v Španej Doline ´2019, v sobotu, 17.augusta 2019, bude – akože inak – znova veľmi hodnotný, žánrovo pestrý a umelecky pútavý!

S úprimným poďakovaním nielen kolegom muzikantom, ale hlavne organizáciám, ktoré Festival finančne podporili a tým umožnili jeho realizáciu, môžeme prezentovať program, ktorý bude určite pútať pozornosť a záujem divákov a fanúšikov skvelého medzinárodného jazzu.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies