Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Gajarské hody 2019

Gajarské hody 2019
Termín: 24.08.2019
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Gajary (SR - Bratislavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.gajary.sk

Popis

Gajarské hody 2019

Hody nám začnú tak ako každý rok piatkovým romským bálom, pokračovať budeme sobotňajším futbalovým zápasom medzi starými pánmi ŠK Gajary - Tj Sokol Gajary a sobotu ukončíme hodovou zábavou s Bečkovimi chlapcami.

V Nedeľu príde na rad naše A-mužstvo a zaháji sezónu majstrovským zápasom proti Pl. Mikulášu zo začiatkom o 17:00 hod. Nedeľu a zároveň hody ukončíme diskotékou spolu s DJ Kobrom. Všetko sa to odohrá na štadióne ŠK Gajary. Čo je v klube nové??? Do súťaži sme prihlásili 4 družstvá prípravky U9,U11, A-mužstvo a novo vytvorené mužstvo mladších žiakov. Káder A-mužstva posilnili a domov z hosťovaní sa vrátili Peter Kovarík, Michal Petráš, Richard Hájek, hosťovanie Andreja Jankoviča z Rohožníka sme premenili na trvalý prestup.

Počas letnej prestávky sa nám podarilo to po čom sme všetci túžili a hlavne vďaka sponzorom a obci Gajary sa na trávnatej ploche zrealizovala automatická závlaha. Takže ihrisko nachystané, mužstvá natrénované, tešíme sa na novú sezónu ktorá bude dúfame že ešte úspešnejšia ako tá minulá.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies