Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

NOVÉ - - - The Slovak Heritage Festival / Festival slovenského dedičstva 2021 Pittsburgh

NOVÉ - - - The Slovak Heritage Festival / Festival slovenského dedičstva 2021 Pittsburgh
Termín: 07.11.2021
Téma: PODUJATIA NAŠICH KRAJANOV
Miesto konania: Pittsburgh, Pensylvánia, USA, (Zahraničie - Európa/Svet)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.facebook.com/SlovakHeritageFestival/

Popis

NOVÉ - - - The Slovak Heritage Festival / Festival slovenského dedičstva 2021

Festival slovenského dedičstva

Každoročný festival slovenského dedičstva v Katedrále učenia na University of Pittsburgh je druhým najväčším festivalom slovenského dedičstva v Severnej Amerike. Okrem jedla, hudby, remesiel a darčekov existuje aj silná vzdelávacia zložka.

V nedeľu 7. novembra o 13:00 EST vás môžu predstaviť nadchádzajúci festival virtuálneho slovenského dedičstva. Jednoducho urobte video pomocou svojho inteligentného telefónu a pošlite nám ho tu alebo nám pošlite odkaz na stiahnutie na adresu SlovakHeritageFestival@gmail.com
Vyberú sa niektoré podania. Zvýšte svoje šance tým, že video natočíte na peknom mieste; medzník, miesto slovenského významu alebo dokonca vaša kuchyňa! Mohli by ste spomenúť svoju slovenskú rodinu, zážitky alebo myšlienky. Možno ste na Slovensku a môžete tam natočiť video? Len pozdravte všetkých, ktorí sa pozerajú doma!

Termín na odoslanie je v pondelok 18. októbra.
******************************************************************************************************
The Slovak Heritage Festival

The annual Slovak Heritage Festival at the Cathedral of Learning, University of Pittsburgh, is the 2nd largest Slovak Heritage Festival in North America. In addition to the food, music, crafts and gifts there is a strong educational component.

You could be featured in the upcoming Virtual Slovak Heritage Festival on Sunday, Nov 7, 1PM EST. Just take a video with your smart phone and message us it here or email a download link to SlovakHeritageFestival@gmail.com
Some submissions will be chosen. Increase your chances by taking the video at a nice location; a landmark, a place of Slovak significance or even your kitchen! You could mention your Slovak family, experiences or thoughts. Maybe you’re in Slovakia and you can shoot the video there? Just say hello to everyone watching at home!

Deadline to submit is Monday, October 18.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies