Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Prešovský pivný festival 2023 Prešov - leto s pivom

Prešovský pivný festival 2023 Prešov - leto s pivom
Termín: 27.07.2023 - 20.08.2023
Téma: PIVNÉ SLÁVNOSTI a PIVO
Miesto konania: Prešov (SR - Prešovský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.festivalpivny.sk

Popis

Prešovský pivný festival 2023 Prešov - leto s pivom

Dátum: od 27. júla do 20.augusta 2023

Prešovský pivný festival – ako súčasť prešovského leta, stal sa miestom stretávania sa priateľov a známych nielen zo Slovenska. Priaznivcom zlatistého moku prinášame každoročne cca 100 druhov pív, okrem klasických pív od domácich aj zahraničných pivovarov čapujeme počas festivalu aj veľa špeciálov, remeselných pív, ochutených ciderov či nealko pív pre všetky vekové kategórie, pre ženy aj mužov, starých aj mladých. Návštevníci už tretí rok vyžívajú bezhotovostný platobný systém, kde si pri vstupe nabijú čip na vybranú sumu a v rámci celého areálu Pivného festivalu platia za pivo a jedlo a pochutiny jednoduchým priložením čipu ( na náramku) k mobilnému zariadeniu, ktorý má každý výčapník aj predajca v stánku s jedlom.

Každý rok je pre návštevníkov pripravený bohatý sprievodný program, pričom celý festival je situovaný v prekrásnom prírodnom prostredí priamo v centre obytnej zóny mesta Prešov a ponúka návštevníkov parkovacie kapacity priamo pred vchodom do areálu festivalu.

Všetkých priaznivcov piva pozývame na letnú terasu „Pivárne pri trati“ a priľahlé plochy, kde sa v termíne od 27. júla do 20.augusta 2023 bude vo veľkoplošných stanoch čapovať vyše 50 druhov piva.
K pivu nebudú chýbať grilované špeciality a obvyklé pochutiny a počas víkendov Vám posedenie na terase spestríme sprievodným programom, o ktorom Vás budeme priebežne informovať na našej stránke a na FCB.

Počas „Leta s PIVOM“ sa vo všetkých stánkoch, ako aj v Pivárni bude platiť bezhotovostne použitím nabitých čipov, tak ako ste si u nás už po minulé roky zvykli. Platiť budú aj čipy, ktoré už máte zakúpené a ktoré nie sú poškodené.

Tešíme sa na Vás!!!

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies