Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Ružinovské hodové slávnosti 2023 Ružinov

Ružinovské hodové slávnosti 2023 Ružinov
Termín: 23.09.2023 - 24.09.2023
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Bratislava-Ružinov (SR - Bratislavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.cultusruzinov.sk

Popis

Ružinovské hodové slávnosti 2023 Ružinov

Dátum: 23. 9. – 24. 9. 2023
Miesto: Park Andreja Hlinku, Astrová 36, Bratislava
Organizátor: Cultus Ružinov

Ružinovské hodové slávnosti: koncerty, lahodné pokrmy a prekvapenie prichádzajú 23. až 24 septembra 2023.

V Ružinove sa blížia očakávané Ružinovské hodové slávnosti, ktoré sľubujú dávku hudby, gurmánskych radostí a vzrušenia. Park Andreja Hlinku sa zmení na centrum zábavy a gastronómie.

Ružinovské hodové slávnosti prichádzajú so zážitkami pre všetkých.

POPIS PODUJATIA
PROGRAM 23.9. sobota

Park A. Hlinku moderuje: Martina Comisso

15:00 ŠMOLKOVIA

16:30 FÍHA Tralala

18:00 Monika Rigó

19:00 FRAGILE

20:30 QUEENMANIA a PETER PAČUT

pred DK Ružinov

17:00 Ukupunktúra kolotoče

Wetzlerov park 14:00 - 18:00 Rodinný trh Ružinovčanov 15:00 - 18:00 # BeActive Night zóna

24.9. nedeľa Kostol sv. Vincenta

11:00 slávnostná hodová sv. omša

Park A. Hlinku moderuje: Richard Vrablec

14:30 FS Karpaty

16:00 MIRO JAROŠ

17:30 THE BACKWARDS

19:00 KALI + DJ PETER PANN

20:30 Marie Rottrová so skupinou pred DK Ružinov

17:00 Acylpyrin kolotoče Wetzlerov park 15:00 - 18:00 Detská zóna

Vstup:

zadarmo

Ružinovské hodové slávnosti sa opäť vracajú a tento rok sľubujú ešte väčší zážitok z hudby a gastronómie. Dňa 23. a 24. septembra sa Park A. Hlinku v Ružinove stane miestom nekonečnej zábavy, a to vďaka pestrej a bohatej ponuke koncertov a chutného jedla. Hlavnou hviezdou bude vynikajúca Marie Rottrová so svojou hudobnou skupinou.

Jedným z hlavných lákadiel Ružinovských hodových slávností budú skvelé koncerty, ktoré potešia milovníkov hudby rôznych žánrov. Na pódiu sa predstavia známe mená a hudobné skupiny, vrátane obľúbených umelcov ako Kali, Miro Jaroš, Queenmania a Peter Pačut, Backwards, Fragile, Fíha Tralala, Monika Rigó a veľa ďalších.

Okrem hudobných prekvapení nebudú chýbať ani stánky s pestrou ponukou občerstvenia. Návštevníci sa budú môcť tešiť na výber tradičných slovenských jedál, ale aj medzinárodných gastronomických lahôdok.

Organizátori Ružinovských hodových slávností nezabudli aj na najmenších návštevníkov. Pripravené budú detské atrakcie a rôzne zábavné programy, aby si aj deti užili Ružinovské hody spolu s rodičmi.

Hlavnou megahviezdou večera bude ikona českej populárnej hudby Marie Rottrová „Lady Soul“, legenda, ktorej piesne miluje niekoľko generácií poslucháčov. Jej vystúpenie bude vrcholom Ružinovských hodov a zaručuje nezabudnuteľný zážitok všetkým prítomným. "Máme veľkú radosť z toho, že môžeme opäť priniesť do Ružinova obľúbené hodové slávnosti. Verím, že to budú dva dni plné radosti a zábavy. Pripravili sme program pre všetky vekové kategórie a jeho súčasťou budú okrem iných aj koncerty od Mira Jaroša, ktorý určite urobí radosť deťom, cez Fragile, Kaliho až po spevácku ikonu Marie Rottrovú. Naším cieľom je vytvoriť príjemné a nezabudnuteľné chvíle, ktoré si všetci budú dlho pamätať," povedal starosta Ružinova, Martin Chren.

Ružinovské hodové slávnosti patria medzi najobľúbenejšie kultúrne podujatia v Bratislave, a každý rok prilákajú tisícky návštevníkov nielen z mesta, ale aj z okolia. Ich bohatý program a skvelá atmosféra robia z tohto podujatia skutočný hit pre všetkých, ktorí radi trávia čas v príjemnej spoločnosti, dobrej hudby a pochúťkach. Celým dňom vás budú sprevádzať moderátori Martina Comisso a Richard Vrablec.

Podujatie podporili:

Organizátori: MČ Bratislava-Ružinov, CULTUS Ružinov

Hlavný mediálny partner: Rádio Sity

Partneri: Nový Ružinov - Bývajte, kde je radosť žiť, ProPark PARKING SOLUTIONS, Národné športové centrum, Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR, Fragolino

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies