Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Tradičný trnavský jarmok 2023 Trnava

Tradičný trnavský jarmok 2023 Trnava
Termín: 14.09.2023 - 17.09.2023
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Trnava (SR - Trnavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.trnava.sk

Popis

Tradičný trnavský jarmok 2023 Trnava

Dátum: 14.-17.9.2023

„Tradičný trnavský jarmok nadväzuje historicky na pôvod Trnavy ako veľkého trhového mesta. Okrem jarmoku sa tu pravidelne koná trh na námestí každý piatok a sobotu a ďalšie komunitné trhy ako Trnavský rínek či blšák. Jarmok je však najväčší a každý rok priláka do mesta veľké množstvo turistov,“ dodáva Alexander Prostinák.

Trnavský jarmok prinesie viac živej hudby a kráľovské zásnuby. Tešte sa na veselicu a atmosféru z čias kráľovských. Program štartuje už v piatok 15. septembra a bude trvať tri dni. Remeselníci sa rozložia na pešej zóne o deň skôr. Tradičný trnavský jarmok bude tento rok znieť od trubadúrov, cez cimbalovky, pop, country až po hip-hop. Zažijete Bystríka, Alana Mikušeka, Adama Ďuricu, Billieho Barmana, Vec-a a ďalších.

Už od štvrtku budú lákať do ulíc remeselné stánky. Nájdete v nich pekné aj funkčné výrobky od majstrov tradičného remesla. Na jarmok pricestuje približne 350 predajcov zo všetkých kútov Slovenska. Gastrozóna jarmoku vyrastie tento rok opäť za vstupnou bránou do mesta. Bude ju sprevádzať živá hudba. Na Trojičnom námestí vystúpia kapely rôznych žánrov. Mestská veža bude otvorená počas jarmoku v predĺžených otváracích hodinách. V sobotu a v piatok budú prehliadky veže až do 23.00 h aj so zľavneným vstupným.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies