Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Deň otvorených dverí Banskobystrického pivovaru 2023 Banská Bysrica - 15. ročník

Deň otvorených dverí Banskobystrického pivovaru 2023 Banská Bysrica - 15. ročník
Termín: 23.09.2023
Téma: PIVNÉ SLÁVNOSTI a PIVO
Miesto konania: Banská Bysrica (SR - Banskobystrický kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.urpiner.eu

Popis

Deň otvorených dverí Banskobystrického pivovaru 2023 Banská Bysrica - 15. ročník

Dátum: 23. 9. 2023, od 11.00 – 18.00 h.
Miesto: Areál Banskobystrického pivovaru, Sládkovičova 37, Banská Bystrica,

Srdečne pozývame všetkých priaznivcov výnimočného slovenského piva URPINER na 15. ročník Dňa otvorených dverí Banskobystrického pivovaru.

Spoločnosť Banskobystrický pivovar, a. s. otvorí v sobotu, dňa 23. 9. 2023 od 11.00 brány pivovaru pre všetkých svojich priaznivcov a širokú verejnosť. Milovníci, priatelia a fanúšikovia výnimočného slovenského piva URPINER tak môžu nielen spoznať históriu výroby piva v Banskej Bystrici, ale aj nazrieť do zákulisia pivovaru a zoznámiť sa s celým procesom výroby najoceňovanejšieho slovenského piva.

Na pódiu sa v rámci hudobného programu predstavia populárni umelci a skupiny: LUKÁŠ ADAMEC, DUCHOŇOVCI, VODOPÁD a folklórny súbor URPÍN. Okrem obľúbených exkurzií vo výrobných priestoroch pivovaru čaká milovníkov piva URPINER aj množstvo ďalších sprievodných atrakcií ako sú ukážky prác hasičov, zboru väzenskej a justičnej stráže, autogramiáda hokejistov HC05 Banská Bystrica, zberatelia pivných suvenírov a ďalšie zaujímavé aktivity. Na svoje si určite prídu všetky vekové kategórie. Pre dospelých sú pripravené tiež obľúbené súťaže v pití piva na čas a v držaní krígľa, pre deti zas maľovanie na tvár, sokoliari či rôzne súťaže.

Samozrejme, na podujatí nebude chýbať bohaté občerstvenie a jedinečné osvieženie v podobe výnimočného zlatistého moku - piva URPINER. Pivo sa bude čapovať priamo z pivovaru a okrem obľúbených klasických pív si tento rok môžu návštevníci pochutnať aj na čapovaných novinkách – svetlom výčapnom ležiaku Urpín 93 a unikátnej ochutenej desiatke Urpiner Juniper. Fanúšikovia URPINER si budú môcť zakúpiť aj rôzne pivné prezenty a darčekové predmety.

Vstup na podujatie Deň otvorených dverí Banskobystrického pivovaru je ZADARMO. Len v tento deň sa bude pivo URPINER predávať za výnimočne priaznivé ceny: klasická 10ka za 0,90€/0,5l, prémiová 12ka za 1,30€/0,5l a špeciály za 1,50€/0,5l. Milovníci výnimočného slovenského piva URPINER, skvelej nálady a pravej pivnej pohody sa skutočne majú na čo tešiť.

PROGRAM:
(hudobný)

LUKÁŠ ADAMEC, DUCHOŇOVCI, country skupina VODOPÁD, folklórny súbor URPÍN
(sprievodný)

EXKURZIE PO PIVOVARE, PIVNÉ SÚŤAŽE, SOKOLIARI, UKÁŽKY PRÁCE HASIČOV, ZBORU VÄZENSKEJ A JUSTIČNEJ STRÁŽE, ZBERATELIA PIVNÝCH SUVENÍROV A MNOŽSTVO ĎALŠÍCH PREKVAPENÍ

ZMENA PROGRAMU VYHRADENÁ !!!

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies