Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Poďakovanie za úrodu 2023 Pukanec

Poďakovanie za úrodu 2023 Pukanec
Termín: 24.09.2023
Téma: ĽUDOVÉ ZVYKY a TRADÍCIE
Miesto konania: Pukanec (SR - Nitriansky kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.pukanec.sk

Popis

Poďakovanie za úrodu 2023 Pukanec

Dátum: nedeľa 24. septembra 2023

Obec Pukanec, Základná organizácia Slovenského zväzu záhradkárov v Pukanci a Ľochári - spolok vinohradníkov a vinárov v Pukanci Vás pozývajú na tradičnú slávnosť Poďakovanie za úrodu. Podujatie sa bude konať v nedeľu 24. septembra 2023.

Program sa začne slávnostnými Službami Božími v evanjelickom kostole o 9,30 hod, pokračovať bude slávnostnou Svätou omšou o 10,45 hod v rímsko-katolíckom Kostole sv. Mikuláša.

V popoludňajšom kultúrnom programe so začiatkom o 15. hod v areáli pod hradbami vystúpia: deti z materskej školy v Pukanci, žiaci Základnej školy v Pukanci, detský folklórny súbor Lisna, folklórny súbor Volosán a hostia - Podjavorská muzika. Pod hradbami budete môcť ochutnať domáce koláče, med od včelára a párance. Organizátori vás pozývajú aj do Domu záhradkárov, kde si môžete prezrieť výstavu detských výtvarných prác, aranžmánov a výpestkov z pukanských záhrad. V dvore Domu záhradkárov bude v ponuke jablčný mušt, sušené jablká, ochutnávka pukanských vín od Ľochárov - spolku vinohradníkov a vinárov v Pukanci, čerstvé ovocie a zelenina od pukanských záhradkárov. Zároveň bude vystavené ovocie, zapojené do súťaže o najkrajšie jablká okresu Levice. Víťazné jablká postupujú do celoslovenskej súťaže o Najkrajšie jablko 2023.

Organizátori sa tešia na vašu účasť.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies