Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Vianočné trhy 2023 Sabinov

Vianočné trhy 2023 Sabinov
Termín: 18.12.2023 - 20.12.2023
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Sabinov (SR - Prešovský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.sabinov.sk

Popis

Vianočné trhy 2023 Sabinov

Kedy: od 18. decembra do 20. decembra
Kde: v centre Sabinova

Mesto Sabinov pripravuje pre svojich obyvateľov aj ostatných návštevníkov vianočné trhy, ktoré budú od pondelka 18. decembra do stredy 20. decembra. Predajcovia v stánkoch budú ponúkať sladké aj slané občerstvenie, drevené výrobky, oblečenie a hračky. Ich predajný čas by mal byť od 8:00 do 24:00 hod.

S príchodom vianočného času chystá Mestské kultúrne stredisko aj niekoľko podujatí. V utorok 5. decembra si deti môžu pozrieť vianočnú rozprávku v podaní bábkového súboru Halabala a detí z detského folklórneho súboru Sabiník. Poslušným deťom príde rozdať balíčky so sladkosťami Mikuláš a večer sa môžu všetci obyvatelia prísť pozrieť na rozsvietenie vianočnej jedličky v parku na námestí.

V pondelok 18. decembra vystúpia na pódiu na námestí deti zo základných, materských a umeleckých škôl v meste so svojim vianočným programom. V utorok 16. decembra sa na tomto istom mieste predstaví detský folklórny súbor Sabiník a folklórny súbor Sabinovčan so všetkými svojimi tanečnými, speváckymi a hudobnými členmi. Záverečnou bodkou programu bude vianočný koncert speváčky Veroniky Rabada.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies