Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Prvý Vianočný vínový trh v Modre 2023

Prvý Vianočný vínový trh v Modre 2023
Termín: 09.12.2023
Téma: VINOBRANIE a VÍNO
Miesto konania: Modra (SR - Bratislavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.facebook.com/vinozmodry/?locale=de_DE

Popis

Prvý Vianočný vínový trh v Modre 2023

Dátum: 9.12.2023

Náš prvý Vianočný Vínový trh v Modre sa bude konať už budúcu sobotu 9. decembra 🎄🥂
Bude to veľké, pestré, voňavé, šťastné aj veselé! 🎅

Tešiť sa môžete ako vždy na vinárov zo združenia Víno z Modry: maledivy.wine, Juran z Modry, Šimonovič, Vinárstvo Rariga, Rodinné vinárstvo TRI HONY, Víno PURUS, MODRAN KLIMKO WINE, FEDOR MALÍK & SYN., Víno Kmeťo, R. K. VIN MODRA vinárstvo vinohradníctvo a PEREG.sk s ovocnými vínami.
Zastavte sa prechutnať mladé vína a dokúpiť si zásoby na najkrajšie sviatky v roku.

Inšpirácie na krásne hand made darčeky 🎁 určite nájdete u predajcov keramiky Slovenská ľudová majolika MODRA, modranska, TATKOsCÉRU či studio.elave. Ručne šité produkty prinesie Michal handmade 🪡 a budú aj pletené IHLICOU 🧶.
Nájdete tu opäť aj Biobeauty concept store so slovenskou prírodnou kozmetikou 🧴 a peknými drobnosťami, sójové sviečky 🕯Jemnô, Spa Ceylon Slovakia s ajurvédskou kozmetikou zo Srí Lanky, PAPRADIE.sk s ich bytovými doplnkami 🪴 a Milé Kvietky s vencami a sezónnymi kytičkami 💐.

Nebude chýbať obrovský výber korenia z celého sveta 🌎 od YOGY, káva z pražiarne Ateliér pražiareň kávy ☕ a ekologické obaly Včelobal. Med, medovinu a sviečky zo včelieho vosku 🍯 bude mať v ponuke Včelí dom. Svoje čučoriedkové dobroty 🫐 prinesie Berry Farm - Čučoriedková farma, domáce syrupy a džemy budú Od Stanky a deti sa môžu tešiť aj na obľúbené lyofilizované ovocie HealthyPlanet.sro 🍓. Čerstvé bio mandarinky z Chorvátska 🍊 ale aj exotické ovocie dovezené letecky nájdete vo Vego - uletený zelovoc.

Sme radi, že náš trh robia chutnejším aj Nénée Boulangerie Française – francúzska pekáreň 🥐, BeijaFlor.sk a ich úžasné portugalské koláče 🧁 aj Marrea - mediterranean food s bohatou ponukou zahraničných syrov 🧀. Premiérovo sa v Modre predstaví Jaja'sgoodies s chutnou ponukou domácich vianočných koláčikov a kváskového chleba 🍞🍰.
luskmodra pripraví famóznu vianočnú kapustnicu a odporúčame ochutnať aj tradične dobrý streetfood od domácich Chummies Foodtruck 🍔🥙.

Bohatú ponuku kaviarní na námestí rozšíri pop up kaviareň z Harmónie - Hollerung káva & koloniál. Vyskúšajte ich výberovú kávičku ☕či horúcu čokoládu 🍫. Ak budete mať chuť na niečo ostrejšie, vyskúšajte zimné drinky od SRP. s alkoholom aj bez 🥤!
Tešíme sa na vás!
PS: trh sa koná za každého počasia

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies