Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Vianočné trhy Trnava 2016

Vianočné trhy Trnava 2016
Termín: 25.11.2016 - 31.12.2016
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Trnava (SR - Trnavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.vianocnatrnava.sk

Popis

Vianočné trhy Trnava 2016

25. november - 31. december 2016

Pravú rozprávkovú vianočnú atmosféru zažijete v Trnave počas vianočných trhov. Konajú sa na Trojičnom námestí.

V období adventu, príprav na najkrajšie sviatky roka, ožíva Trojičné námestie atmosférou vianočných trhov.

Vo víre tradičných pokrmov, horúcej medoviny a voňavého vareného vína každoročne láka ľudí stráviť príjemné chvíle s rodinou a priateľmi pod najkrajším vianočným stromčekom, ktorého jagavé svetlá už z diaľky naznačujú, že najkrajšie obdobie roka, Vianoce, sa blížia.


OBJAVTE ČAROVNÚ VIANOČNÚ TRNAVU

Chcete si vychutnať pravú atmosféru Vianoc? Vaše kroky by mali tento rok smerovať do Trnavy. Vianočné obdobie si plnými dúškami užijete nielen na Trojičnom námestí ale i v prekrásnych častiach historického centra.

Ich čaro je neopísateľné a po navšteve „Malého Ríma“ budú aj nezabudnuteľné. Zažite Vianočnú Trnavu a „ochutnajte“ všetky novinky, ktoré tento rok pre vás organizátori pripravili. Do kalendára si zapíšte termín 25. november – 31. december. Ste srdečne vítaní!

Každý deň je výnimočný!

Vianočná Trnava sľubuje nespočetné množstvo zážitkov. Na hlavnom pódiu sa aj tento rok vystriedajú šikovné deti z materských a základných škôl, sobotné zabíjačky a opekanie býka.

V nedeľu je pre deti pripravené divadielko a predvianočné tvorivé dielne. Okrem tradičného programu na Trojičnom námesti pribudli aj aktivity a zaujímavosti v Knižnici Juraja Fándlyho, Západoslovenskom Múzeu, kostoloch či komplexe City Areny.

Vianočné klzisko

Na pešej zóne sa aj z vás môže stať na pár okamihov roztopašné dieťa. Od 11. novembra si môžete do sýta, spolu s najmenšími užiť už po druhý krát syntetické klzisko. V prevádzke je denne od 10,00-20,00 a na počasí rozhodne nezáleží. A viete, čo je perfektné? Korčule vám tu nielen požičajú ale aj nabrúsia.

Vianočná Trnava je úžasný predvianočný zážitok nielen pre obyvateľov mesta ale i ľudí z okolitých obcí či vzdialenejších miest. A aby sme nezabudli. Vyvrcholením bude Silvester s veľkolepými ohňostrojmi, ktorí sme pripravili nielen pre dospelých ale v podvečer aj pre našich najmenších. Buďte s nami pri tom!

Vstup voľný!

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies