Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

NOVÉ - - - Návšteva Mestskej veže v Trnave 2020

NOVÉ - - - Návšteva Mestskej veže v Trnave 2020
Termín: 01.06.2020 - 31.12.2020
Téma: TURISTIKA a CYKLISTIKA | KULTÚRA
Miesto konania: Trnava (SR - Trnavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.regiontrnava.sk

Popis

Po takmer troch mesiacoch otvorilo svoje brány Turistické informačné centrum – Región Trnava. Spolu s ním môžete navštíviť Mestskú vežu, odkiaľ budete mať najkrajší výhľad na Trnavu a okolie.

Turistické informačné centrum – Región Trnava (TIC) a Mestská veža budú pre všetkých otvorené od 1. júna každý deň, vrátane víkendov, v čase od 10:00 do 18:00 hod. Vstup na Mestskú vežu bude možný kedykoľvek počas otváracích hodín, najneskôr však pol hodinu pred zatvorením.



„Aby sme mohli otvoriť TIC a Mestskú vežu, museli sme zabezpečiť automatické dávkovače dezinfekcie, ktoré sa nachádzajú pri oboch vchodoch. Zvýšili sme tiež frekvenciu upratovania oboch priestorov, každý deň dezinfikujeme všetky dotykové plochy a okrem toho bude čistený aj vzduch pomocou germicídnych žiaričov, vyrobených na bezpečné používanie v interiéroch. Bezpečnosť je pre nás prvoradá, a preto sa nemusíte obávať navštíviť nás,“ hovorí o opatreniach Michal Praj, manažér Turistického informačného centra – Región Trnava.

Mestskú vežu môže naraz navštíviť maximálne 16 dospelých osôb, v prípade TIC iba dvaja ľudia. Pred vstupom si návštevníci musia vydezinfikovať ruky a vo vnútri je potrebné dodržiavať odstup minimálne dva metre od cudzích ľudí, a samozrejme mať po celý čas prekryté ústa a nos rúškom.

„Naše Turistické informačné centrum bude poskytovať všetky služby bez obmedzení. Pri návšteve regiónu Trnava vám ochotne poradíme, čo tu môžete zažiť a spoznať, aby ste si strávené chvíle v regióne vychutnali naplno. Zároveň si môžete u nás zobrať informačné materiály, mapy mesta aj regiónu či nakúpiť trnavské suveníry a tradičné lokálne produkty. K dispozícii bude aj predaj vstupeniek na vybrané podujatia v Trnave,“ dodáva.



S otvorením Mestskej veže sa obnovujú aj termíny na špeciálne výstupy s hodinárom. Prvá prehliadka bude 19. júna a ďalšia 24. júla so začiatkom vždy o 18:30 hod. Výstup s dodržaním všetkých bezpečnostných opatrení bude trvať 1,5 hodiny a počet miest je limitovaný na 15 osôb. Preto je potrebné si vopred zarezervovať svoje miesto na www.regiontrnava.sk alebo v Turistickom informačnom centre - Región Trnava.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies