Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

NOVÉ - - - Prešovský pivný festival 2020 - 10. ročník

NOVÉ - - - Prešovský pivný festival 2020 - 10. ročník
Termín: 30.07.2020 - 23.08.2020
Téma: PIVNÉ SLÁVNOSTI a PIVO
Miesto konania: Prešov, (SR - Prešovský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.festivalpivny.sk

Popis

NOVÉ- - - Prešovský pivný festival 2020 - 10. ročník

Už 10. ročník Pivného festivalu sa uskutoční v Prešove,
4 SPORT Areál od 30. júla do 23. augusta 2020
Sme veľmi radi, že aj napriek nepriaznivej situácii v súvislosti s opatreniami kvôli COVID 19, ktorá ovplyvňuje dianie v celom svete, môžeme aj tento rok otvoriť brány Pivného festivalu vo štvrtok 30. júla. Vzhľadom na obmedzenia týkajúce sa max. počtu návštevníkov festivalu, predĺžili sme jeho trvanie na 25 dní, takže posledné pivo načapujeme v nedeľu 23. augusta.

Ďakujeme všetkým výrobcom a distribútorom piva, ktorí aj v neľahkej situácii prijali naše pozvanie a pomohli nám tak ponúknuť počas festivalu návštevníkom takmer 100 druhov piva , vrátane viacerých špeciálov, alko aj nealko siderov a radlerov z domácej produkcie, Čiech a Moravy, ale aj Nemecka či Anglicka. Okrem známych značiek, ktoré u nás každoročne ochutnáte, tento rok pribudli malé remeselné pivovary zo Slovenska – Ikkona, Martins, ale aj z Čiech – Břeclav či Krakonoš a po viacerých rokoch sa k nám vrátil Staropramen so svojim sortimentom.

NOVINKOU tohtoročného festivalu je pivo KOŇAR, ktoré pre Vás dal navariť organizátor festivalu a ktoré budete môcť ochutnať v troch verziách Koňar svetlý 10°, Koňar ležiak svetlý 12° a špeciál Koňar Porter Jahoda 14°.

Ďalšou NOVINKOU tohtoročného festivalu je bezhotovostný platobný systém NFCtron, ktorý všetkým návštevníkom zaistí príjemnejší zážitok z akcie. Odpadnú starosti s drobnými, získate prehľad o svojej konzumácii priamo v mobile.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies