Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

NOVÉ - - - Pivný festival Prešov 2021 - 11. ročník

NOVÉ - - - Pivný festival Prešov 2021 - 11. ročník
Termín: 29.07.2021 - 22.08.2021
Téma: PIVNÉ SLÁVNOSTI a PIVO
Miesto konania: Prešov (SR - Prešovský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.festivalpivny.sk

Popis

Pivný festival Prešov 2021 - 11. ročník

Aj napriek neľahkej situácii, v ktorej sa v súvislosti s opatreniami kvôli COVID 19 nachádzame už druhý rok, a ktorá ovplyvňuje dianie v celom svete, my pevne veríme, že toto leto sa situácia ukľudní a budeme môcť otvoriť brány 11. ročníka Pivného festivalu , ktorý pre Vás pripravujeme.

Ak nám to okolnosti a hlavne nariadenia štátu dovolia, festival sa uskutoční v termíne od 29. júla do 22. augusta 2021 v 4SPORT areáli v Prešove. Tento rok bude našou snahou vrátiť sa k tradícii a ponúknuť návštevníkom do 100 druhov piva , vrátane viacerých špeciálov, alko aj nealko siderov a radlerov z domácej produkcie, Čiech a Moravy, ale aj Nemecka či Anglicka. Nebude chýbať ani pivo KOŇAR, ktoré pre Vás dal navariť organizátor festivalu a ktoré ste mohli už minulý rok ochutnať v troch verziách Koňar svetlý 10°, Koňar ležiak svetlý 12° a špeciál Koňar Porter Jahoda 14°.

Sme veľmi radi, že nový bezhotovostný čipový platobný systém NFCtron bol s kladným ohlasom prijatý našimi návštevníkmi a prispel tak k ďalšiemu zvýšeniu komfortu zákazníkov pri nákupe piva a pivných špecialít v rámci festivalu.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies