Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

NOVÉ - - - Outdoorový festival Slnko na Skalách 2021 Rajecké Teplice - 7.ročník

NOVÉ - - - Outdoorový festival Slnko na Skalách 2021 Rajecké Teplice - 7.ročník
Termín: 08.09.2021 - 12.09.2021
Téma: HUDOBNÉ FESTIVALY a PRODUKCIE
Miesto konania: Rajecké Teplice, (SR - Žilinský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.zilinak.sk

Popis

NOVÉ - - - Outdoorový festival Slnko na Skalách 2021 Žilina - 7.ročník

V dňoch 8.-12.9.2021 sa uskutoční 7.ročník najväčšieho outdoorového festivalu, ktorý sa koná pod holým nebom v kempe Slnečné skaly v Poluvsí pri Rajeckých Tepliciach. Tento kemp sa nachádza v lone prekrásnej prírody. K dispozícii bude veľkoplošná obrazovka, na ktorej budú prezentované rôzne aktivity v horách od autorov z celého Slovenska. Vstupné je tradične dobrovoľné.

„Som rád, že prijal pozvanie skúsený horolezec a himalájista Vlado Zboja. Pod názvom “Okno do nebe - Everest 2007” porozpráva svoje zážitky na vysokých kopcoch. V piatok sa festival presunie pod holé nebo do spomínaného kempu pod Slnečné skaly. Prezentujúci Andrej Capko a Samo Štefánik porozprávajú o aktivitách jedného z najväčších horolezeckých klubov na Slovensku pod názvom “Manín kedysi a dnes”. Petra Pogányová nedávno navštívila Kirgizsko a jej “Kirgizská Patagónia” bude zase určite jednou z najlepších prezentácií. Milan Luliak aj v kempe predstaví ďaleký Tadžikistan a dobrodružné treky v tejto hornatej krajine,“ dodáva Piťuch.

Andrej Harak predstaví zaujímavú aktivitu, ktorej “podľahol” pod názvom “Highline-všetko je v hlave”. Peter Kollár v kempe predstaví Telemark ako inú dimenziu lyžovania. Martin Peleš, o ktorého prezentáciu je veľký záujem, bude rozprávať o tak často diskutovanej téme pod názvom “Medveď hnedý”.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies