Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

NOVÉ - - - Vianočné trhy 2021 Nitra

NOVÉ - - - Vianočné trhy 2021 Nitra
Termín: 28.11.2021 - 23.12.2021
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Nitra (SR - Nitriansky kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: nitra.dnes24.sk

Popis

NOVÉ - - - Vianočné trhy 2021 Nitra

Tento rok 2021 by v Nitre nemali chýbať tradičné vianočné trhy. Ich podoba sa však zmení.

Nitrianska radnica už začala s prípravou tohtoročných vianočných trhov. Tie budú súčasťou projektu Adventná Nitra a Silvester 2021.

Odbor kultúry na mestskom úrade už avizoval, že tohtoročné trhy budú vyzerať inak ako po minulé roky. Ich program by nemal byť sústredený iba na Svätoplukovo námestie, ale aj na Vŕšku.

„Tohtoročná koncepcia je zameraná na to, aby sme dokázali dostatočne pružne reagovať na to, aké sú podľa semafora povolené maximálne počty návštevníkov. Zámerom je vytvoriť komornejšiu atmosféru a viaceré pódiá pre hudobnú produkciu, aby sme mohli využiť aj nové moduly a sedenia inštalované na Svätoplukovom námestí,“ uviedla vedúca odboru kultúry Dagmar Bojdová.

„To znamená, že sa budú konať od 28. novembra do 23. decembra s vyčlenením samostatnej zložky na silvestrovský program. Dôležitý bude aj záujem predajcov v stánkoch stať sa súčasťou tohto programu. Samozrejme, že sa všetko pripravuje v nadväznosti a v kontexte aktuálnych platných pandemických opatrení a tiež v súlade s platným semaforom pre kultúrne podujatia, podľa toho, v akom stupni sa v danom okamihu budeme v Nitre nachádzať,“ vysvetlila Bojdová.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies