Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Koštúfka po račanských pivnicách 2022 Rača

Koštúfka po račanských pivnicách 2022 Rača
Termín: 13.05.2022 - 14.05.2022
Téma: VINOBRANIE a VÍNO
Miesto konania: Bratislava - Rača (SR - Bratislavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.rvspolok.sk

Popis

Koštúfka po račanských pivnicách 2022 Rača

Podujatie v dňoch 13. a 14. mája 2022 zamerané na prezentáciu vín račianskych vinohradníkov a vinárov pre Vás pripravil už tradične Račiansky vinohradnícky spolok.

Pripravili sme toto tradičné podujatie, počas ktorého budete môcť navštíviť pivnice našich račianskych vinárov. Už tradične sa na ňom podieľajú okrem členov Račianskeho vinohradníckeho spolku taktiež vinári, ktorí nie sú členmi spolku a radi by Vám ponúkli svoje vína.

Názov podujatia je v račanskom nárečí a je to ochutnávka v pivniciach. Celé podujatie bude trvať dva dni a bude Vám k tomu stačiť jedna vstupenka, aby ste si mohli v kľude vychutnať atmosféru pivníc s pohárom chutného vínka v ruke v kruhu svojich priateľov a známych.

K vstupenke, ktorej súčasťou bude mapa s vyznačením otvorených pivníc a menami vinárov dostanete 40 kupónov, za ktoré Vám vinári budú ponúkať vzorky svojich vín. Ak Vám bude málo kupónov, ktoré dostanete spolu so vstupenkou nie je problém si ich dokúpiť. V cene vstupenky sú taktiež dva kupóny po 4.- Eurá, ktoré môžete použiť pri zakúpení celej fľaše Vami vybraného vína. A to najhlavnejšie – cena vstupenky na podujatie ostáva nezmenená 25,- Eur a budete si ich môcť zakúpiť na Wisomm, v hotovosti v Račianskej vinotéke na Námestí A. Hlinku 3 v Rači a objednávky aj cez info@rvspolok.sk, vyzdvihnúť si ich však v každom prípade budete musieť osobne v Račianskej vinotéke. V prípade, že rozšírime sieť predajných miest budeme Vás včas informovať.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies