Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Pivný festival 2022 Prešov - 12. ročník

Pivný festival 2022 Prešov - 12. ročník
Termín: 21.07.2022 - 14.08.2022
Téma: PIVNÉ SLÁVNOSTI a PIVO
Miesto konania: Prešov (SR - Prešovský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.festivalpivny.sk

Popis

Pivný festival 2022 Prešov - 12. ročník

Už 12. ročník Pivného festivalu sa uskutoční v termíne od 21. júla do 14. augusta 2022!!!

Aj tento rok bude festival trvať 25 dní, počas ktorých budú môcť návštevníci festivalu ochutnať široký sortiment piva, vrátane viacerých špeciálov a remeselných pív, alko aj nealko siderov a radlerov z domácej produkcie, Čiech a Moravy, ale aj Nemecka či Anglicka. Nebude chýbať pivo KOŇAR, ktoré pre Vás už tretí rok dal navariť organizátor festivalu a ktoré môžete ochutnať v troch verziách Koňar svetlý 10°, Koňar ležiak svetlý 12° a špeciál Koňar Porter Jahoda 14°.

Okrem skvelého piva a jedla, ktoré k festivalu neodmysliteľne patrí, ponúkne organizátor návštevníkom bohatý sprievodný program, vystúpenia kapiel rôzneho žánrového zamerania – ťahúňmi budú určite piatkové koncerty kapiel HORKÝŽE SLÍŽE (22. júla www.predpredaj.sk. )a PETER BIČ PROJECT ( 29. júla www.predpredaj.sk. ), na ktoré si od 1. júla môžete zakúpiť vstupenky online na stránke www.predpredaj.sk . Okrem uvedených dvoch piatkov je vstup na Pivný festival zdarma a ponúkneme Vám ďalšie výborné kapely a hudobné zoskupenia ako GeRock Kabát revival, Duchoňovci, kapela Basawell, Beatles Band, Bon Jovi revival, kapela On Off, EDITH, Robi-M, skupina Salk, Latino večer s Jose Garciom či Otto Weiter s Petrou Maxin. Pre priaznivcov folklóru vystúpi muzika z Viceža a „múdre hlavičky“ každú stredu čaká nové kolo populárneho PubQuizu.

Aj tento rok sa v rámci Pivného festivalu uskutočnia Majstrovstvá východoslovenského kraja v Pretláčaní rukou, v sobotu 6. augusta popoludní.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies