Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

XVI. Michalský jarmok 2022 Myjava

XVI. Michalský jarmok 2022 Myjava
Termín: 24.09.2022
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Myjava (SR - Trenčiansky kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.myjava.sk

Popis

XVI. Michalský jarmok 2022 Myjava

Kedy: 24. 9. 2022 9:00 - 22:00
Kde: Námestie M.R. Štefánika

XVI. Michalský jarmok v Myjave.
Posledná septembrová sobota bude v Myjave patriť 16. ročníku tradičného jesenného Michalského jarmoku. Ten sa na Námestí M. R. Štefánika začne o 9.30 h.

Bezbariérový vstup na akciu Akcia je vhodná pre deti
Pri jeho slávnostnom otvorení bude asistovať Detský folklórny súbor Kopaničiarik a počas dňa sa na pripravenom pódiu pod Myjavskou vežou v rámci sprievodného kultúrneho programu vystriedajú ešte žiaci ZUŠ Myjava, Myjavské heligónky, country skupina Terasa, Dychová hudba Myjavci, Folklórny súbor Kopaničiar a napokon skupina Coverage Band.

Okrem množstva predajných stánkov so sortimentom od výmyslu sveta bude súčasťou jarmoku aj IX. Kopaničiarska oblastná výstava zvierat. Holuby, králiky, hydina, exotické vtáctvo, či drobné hospodárske zvieratá budú sústredené v priestore vedľa evanjelického kostola.

Pred Kultúrnym domom Samka Dudíka si zase budeme môcť pozrieť a ohodnotiť fotografie v rámci ďalšieho pokračovania výstavy Fotofest Myjava, do ktorej môžete svoje zábery prihlásiť aj vy. Viac informácii o výstave a prihlasovaní fotografii získate v akncelárii kultúrneho domu alebo na stránke www.foto-fest.webnode.sk.

Na námestí nebudú v sobotu 24. septembra 2022 chýbať ani jarmočné atrakcie, kolotoče, pestrá ponuka občerstvenia, prezentácia ľudových remesiel a pripravené budú aj Kopaničiarske majstrovstvá v jedení slivkových gulí a žrebovateľné jarmočné mýto.

Srdečne vás na jarmok pozývame!

Adresa miesta konania
Námestie M.R. Štefánika, , Myjava

Vstup je voľný.

Organizátor
Správa majetku mesta Myjava, s. r. o.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies