Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Dni mesta Snina 2023

Dni mesta Snina 2023
Termín: 23.06.2023 - 24.06.2023
Téma: DNI OBCE a MESTA
Miesto konania: Snina (SR - Prešovský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.snina.sk

Popis

Dni mesta Snina 2023

Počas víkendu 23. a 24. júna 2023 sa v Snine uskutočnia už tradičné Dni mesta Snina.

Súčasťou dní mesta je každoročne aj jarmok, ktorý tentokrát nesie prívlastok „Letný“, začne sa už v skorých ranných hodinách a navyše okrem bežného jarmočného sortimentu, si budete môcť nakúpiť aj lokálne remeselné produkty, keďže sme pre vás prichystali aj novú „Remeselnú uličku“.

Bohatým kultúrnym programom začneme už v obedňajších hodinách prehliadkou miestnej a regionálnej kultúry v podobe vystúpenia detí z materských a základných škôl.

Najmenší sa zabavia spolu s Divadlo Portál na ich predstavení "Hlúpy Jano", pokračovať budeme prehliadkou miestneho folklóru, o ktorú sa postará ZUŠ Snina, Folklórny súbor Šiňava, fs_vihorlat a SZUŠ Merlin a dobrá nálada bude gradovať koncertom kapely Piňazi De?, ktorá má už v Snine mnoho fanúšikov.

Vyvrcholením piatkového programu bude koncert skupiny Medial Banana, ktorá sa na sninskom pódiu predstaví prvýkrát, preto veríme, že aj tento žáner Sninčanov osloví a koncert sa im bude páčiť.

Sobotu začneme zvesela, Divadlo Portál vystúpi s rozprávkou "Čary mary alebo záhada strateného prútika". Nasledovať bude koncert prešovskej reggae kapely Akustikaband. Záver celého podujatia Dni mesta Snina 2023 bude patriť skvelým prešovským hudobníkom z kapely Komajota.

Tešíme sa na vás.

Mgr. Diana Turčík

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies