Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

11th Czech & Slovak Film Festival of Australia 2023 Adelaide

11th Czech & Slovak Film Festival of Australia 2023 Adelaide
Termín: 03.11.2023 - 05.11.2023
Téma: PODUJATIA NAŠICH KRAJANOV
Miesto konania: Adelaide, South Australia, Australia, (Zahraničie - Európa/Svet)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: casffa.com.au

Popis

11th Czech & Slovak Film Festival of Australia 2023 Adelaide

Dátum: 3.-5.11.2023

Adelaide je hlavné a najľudnatejšie mesto austrálskeho štátu Južná Austrália a piate najväčšie v Austrálii. Má rozlohu 1 826,9 km² a asi 1,3 milióna obyvateľov. Je situované na pobreží Južného oceánu, na Adelaide Plains severne od polostrova Fleurieu, medzi zálivom Sv. Vincenta a nízkym pohorím Mount Lofty Ranges.

Český a slovenský filmový festival v Austrálii (CaSFFA) s hrdosťou oznamuje svoj 11. ročník filmového festivalu so vzrušujúcim programom filmov, ktoré oslavujú tohtoročnú tému „Duch nezávislosti“, čím si pripomíname 30. výročie, odkedy Česko a Slovensko získali svoje nezávislosť ako suverénne štáty.

Na oslavu tohto významného výročia vás CaSFFA pozýva do nádherných kín Classic a Lido v Melbourne, keď v októbri začíname naše slávnosti, a do krásneho divadla Regal v Adelaide začiatkom novembra.

Pre naše milé publikum CaSFFA,

Veľmi sa tešíme, že prídeme do Adelaide, aby sme od 3. do 5. novembra priniesli výber festivalových vrcholov na veľké plátno v divadle Regal.

Slávnosti odštartujeme na našom podujatí Opening Night juhoaustrálskou premiérou sugestívnej dobovej drámy The Chambermaid , ktorú bude sprevádzať živá hudba, bezplatné nápoje a maškrty.

Nasledujúci večer uvedieme veselú českú komédiu Birthday Wishes , ktorá nedávno vypredala svoju austrálsku premiéru v Melbourne.

Budeme tiež premietať fantastický výber filmov vhodných pre rodinu vrátane úprimného príbehu smoliarov Big Dreams a dobrodružného animovaného filmu Journey To Yourland .

Na záver by sme sa chceli poďakovať všetkým, ktorí sa k nám tento rok pripojili na premietaní v Melbourne, ako aj pochváliť Classic, Lido, ACMI a Melbourne Cinémathèque za to, že nás hostili.

Pre viac informácií o tohtoročnom festivale navštívte webovú stránku CaSFFA alebo nás sledujte na Facebooku a Instagrame - @casffa.

Tešíme sa na vás v The Regal!

Tím CaSFFA

Pre viac informácií o festivale navštívte: https://casffa.com.au/
V prípade tlačových otázok a žiadostí o rozhovor CaSFFA kontaktujte Veru Morgan na adrese vera@casffa.com.au

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies