Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

IWCB Christmas Bazaar - Vianočný Bazár Medzinárodného Klubu Žien 2023 Bratislava - 29. ročník

IWCB Christmas Bazaar - Vianočný Bazár Medzinárodného Klubu Žien 2023 Bratislava - 29. ročník
Termín: 12.11.2023
Téma: KULTÚRA | JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Bratislava (SR - Banskobystrický kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.iwc.sk/bazaar-info
www.iwc.sk

Popis

IWCB Christmas Bazaar 2023

29. vianočný bazár Medzinárodného klubu žien v Bratislave spája medzinárodnú a diplomatickú komunitu v spoločnom úsilí podporovať dobročinné aktivity na Slovensku.
Medzinárodný klub žien v Bratislave (The International Women's Club of Bratislava, IWCB) s radosťou oznamuje, že po trojročnej vynútenej prestávke sa v nedeľu, 12. novembra 2023 od 10:00 do 16.00 bude v Starej tržnici na námestí SNP v Bratislave konať 29. charitatívny Vianočný bazár. Stretnú sa na ňom predstavitelia medzinárodnej komunity a diplomatických kruhov, ktorí žijú na Slovensku, za účelom prezentácie kultúry rôznych krajín a získavania finančných prostriedkov na dobročinné účely prostredníctvom predaja výrobkov, typických pre ich krajinu.
Pod záštitou Matúša Valla, primátora hlavného mesta Bratislava a Ministerstva zahraničnych vecí a EU záležitostí SR sa toto podujatie stáva významnou spoločenskou udalosťou vianočnej sezóny v Bratislave.
“Charitatívny vianočný bazár Medzinárodného klubu žien sa hrdí dlhoročnou tradíciou a má významný vplyv na dobročinné iniciatívy na Slovensku. Finančný výnos použijeme na podporu činnosti mimovládnych organizácií, najmä v zdravotnej, sociálnej a vzdelávacej oblasti z celého Slovenska, povedala prezidentka Medzinárodného klubu žien, pani Viera Buchtová.
Čo čaká návštevníkov medzinárodného charitatívneho Vianočného bazáru?
Návštevníci zažijú dynamické trhovisko s jedinečnými výrobkami a darčekovými predmetmi z rôznych kúrtov sveta. Bude to zároveň dobrá príležitosť na prvý výber zaujímavých vianočných darčekov. Skupina Polemic obohatí podujatie svojou jedinečnou hudobnou tvorbou.
IWCB srdečne pozýva všetkých obyvateľov Bratislavy a okolia zažiť atmosféru obdarovávania, šírenia radosti a dobrej nálady. Nákupom v Starej tržnici môžete aj vy pozitívne ovplyvniť ľudí vo svojom okolí. Pri návšteve Vianočného bazára zažijete nielen nádherný sviatočný deň, ale prispejete aj k zlepšeniu životov ľudí v núdzi na Slovensku.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies