Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Hakuna Matata Kilimanjaro so slovenskou astrobiologičkou Dr. Michaelou Musilovou 2023 Washington

Hakuna Matata Kilimanjaro so slovenskou astrobiologičkou Dr. Michaelou Musilovou 2023 Washington
Termín: 27.10.2023
Téma: PODUJATIA NAŠICH KRAJANOV
Miesto konania: Washington, D.C. USA, (Zahraničie - Európa/Svet)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.slovakamericancc.org
www.eventbrite.com/e/the-us-premiere-of-the-movie-hakuna-matata-kilimanjaro-tickets-735435376007?aff=oddtdtcreator

Popis

Hakuna Matata Kilimanjaro so slovenskou astrobiologičkou Dr. Michaelou Musilovou 2023 Washington

Slovak-American Cultural Center

Registrácia:
https://www.eventbrite.com/e/the-us-premiere-of-the-movie-hakuna-matata-kilimanjaro-tickets-735435376007?aff=oddtdtcreator
alebo si kliknite na sekciu Web:

Pridajte sa k nám 27. októbra 2023 na americkom premiérovom premietaní dokumentu „Hakuna Matata Kilimanjaro“ so slovenskou astrobiologičkou, rečníčkou, analógovou astronautkou a autorkou Dr. Michaelou Musilovou.🎬🪐

Michaela viedla výskum súvisiaci s vesmírom v inštitúciách po celom svete, medzi ktoré patria: CalTech, University College London, Chiba University (Japonsko) a ďalšie. Okrem toho spolupracuje s NASA, ESA a medzinárodnými observatóriami, ako je Londýnska univerzita a kanadsko-francúzsko-havajské teleskopy.

Michaela bola veliteľkou viac ako 30 simulovaných misií na Mesiac a Mars v spolupráci s NASA a mnohými medzinárodnými organizáciami. V súčasnosti je hosťujúcou profesorkou na Slovenskej technickej univerzite, Globálnej fakulte Medzinárodnej vesmírnej univerzity a vedúcou výskumu slovenskej vesmírnej technologickej spoločnosti NEEDRONIX.

V súčasnosti Michaela pracuje na jedinečnom celosvetovom výskumnom, osvetovom a vzdelávacom projekte s názvom Astro Seven Summits. Predstavuje svetovú novinku v kombinovaní výstupu na Sedem vrcholov sveta (najvyššia hora na každom kontinente), a to všetko pri vykonávaní vedeckého výskumu, testovania technológií, vzdelávacích a osvetových aktivít s cieľom inšpirovať ľudí na celom svete. Aj tento projekt bude prelomový, pretože ak všetko dobre dopadne, Michaela sa stane prvou Slovenkou na svete, ktorá vystúpi na Mount Everest a zároveň splní výzvu Seven Summits.

Michaela pravidelne vyučuje; robí prednášky a kľúčové prezentácie pre celý rad poslucháčov na celom svete; a spolupracuje s medzinárodnými médiami. Okrem toho píše články pre Space.com a je spoluautorkou jej biografie Žena z Marsu (po slovensky Žena z Marsu).

Podujatie sa koná 27. októbra 2023 od 18:00 do 20:00 na Veľvyslanectve Slovenskej republiky vo Washingtone, DC

Po filme nasleduje diskusia s Michaelou.

Počet miest je obmedzený a bezplatné vstupenky sa rozdávajú podľa poradia príchodu.

Upozorňujeme, že na podujatí budú zhotovené fotografie pre použitie na platformách sociálnych médií Veľvyslanectva SR, marketingových materiáloch a iných publikáciách veľvyslanectva. Vstupom na toto podujatie súhlasíte s fotografovaním veľvyslanectva.
............................................................
Join us on October 27, 2023 for the US premiere screening of the documentary „Hakuna Matata Kilimanjaro“ with the Slovak astrobiologist, speaker, analog astronaut and author Dr. Michaela Musilova. 🎬🪐

Michaela has been conducting space-related research at institutions around the world, which include: CalTech, University College London, Chiba University (Japan) and others. Additionally, she has been working with NASA, ESA and international observatories, such as the University of London and Canada-France-Hawaii telescopes.

Michaela has been the Commander of over 30 simulated missions to the Moon and Mars, in collaboration with NASA and many international organizations. She is currently a visiting Professor at the Slovak University of Technology, Global Faculty at the International Space University and Head of Research of the Slovak space technology company NEEDRONIX.

Currently, Michaela is working on a unique worldwide research, outreach and educational project called Astro Seven Summits. It represents a world-first in combining climbing up the Seven Summits of the world (the tallest mountain on each continent), all while performing scientific research, technology testing, educational and outreach activities to inspire people around the world. This project is also going to be ground-breaking, because if all goes well, Michaela will become the first Slovak woman in the world to climb both Mount Everest and to achieve the Seven Summits challenge.

Michaela regularly teaches; gives lectures and keynote presentations to a range of audiences worldwide; and works with international media. Moreover, she writes articles for Space.com and co-authored her biography, A Woman from Mars (Žena z Marsu in Slovak).

The event takes place on October 27, 2023 from 6:00 to 8:00 PM at the Embassy of the Slovak Republic in Washington, D.C.

After the movie, discussion with Michaela follows.

Seats are limited and complimentary tickets are distributed on a first come first served basis.

Please be advised that photographs will be taken at the event for use on the Slovak Embassy social media platforms, marketing materials and other Embassy publications. By entering this event, you consent to the Embassy photographing.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies