Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Vianočné trhy 2023 Levoča

Vianočné trhy 2023 Levoča
Termín: 09.12.2023
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Levoča (SR - Prešovský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.presovak.sk/clanky/2150/kedy-budu-vianocne-trhy-v-okresnych-mestach-presovskeho-kraja-pozrite-si-aky-program-si-obce-pripravili

Popis

Vianočné trhy 2023 Levoča

Kedy: v sobotu 9. decembra
Kde: v centre mesta

Na vianočných trhoch v Levoči bude aj Perinbaba

Vianočné trhy v meste Levoča budú prebiehať v sobotu 9. decembra. Návštevníci trhov nájdu v predajných stánkoch výrobky a dekorácie z dreva, bižutériu, keramiku, pečené oblátky, háčkované a šité výrobky, vianočné dekorácie, výrobky z medu, domáce sirupy a džemy, košíky, macrame, patchwork a dokonca aj výrobky žiakov z miestnych škôl a inštitúcii. Všetky stánky budú otvorené od 13:00 do 18:00 hod.

Počas trhov bude aj sprievodný program na tému Perinbaba. Na pódium v altánku v severnom parku sa postavia deti zo škôl v meste, spevácky zbor z Denného centra seniorov aj miestni akrobati. Svojou hudbou spríjemnia vianočnú atmosféru Janko Kulicha s kolégiom a duo The Rocking two.

Rezbár Adam Bakoš bude v rámci programu vyrábať ľadovú sochu Perinbaby, ktorá bude zdobiť námestie až do roztopenia. Počas trhov si budete môcť vychutnať aj vyhliadku na vežu Baziliky svätého Jakuba. Rozprávková Perinbaba spolu so Zubatou sa budú premávať na koči ťahanom koňmi po Námestí Majstra Pavla. Program bude prebiehať aj v mestskom kine, kde si bude môcť verejnosť pozrieť rozprávku Perinbaba II.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies