Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Mikuláš a Christmas Party 2023 Florida - 74. výročie

Mikuláš a Christmas Party 2023 Florida - 74. výročie
Termín: 03.12.2023
Téma: PODUJATIA NAŠICH KRAJANOV
Miesto konania: Arch Creek, North Miami, Florida, USA, (Zahraničie - Európa/Svet)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: acscc.org
radio-krajan.com/pozvanky/mikulas-christmas-party-florida/

Popis

Mikuláš a Christmas Party 2023 Florida - 74. výročie

Dátum: 3.12.2023 o 12 PM - 5 PM
Miesto: 13325 Arch Creek Road, North Miami, FL 33181

* The American Czech-Slovak Social Club in North Miami Florida
* Americký česko-slovenský spoločenský klub v severnom Miami na Floride.

Americký česko-slovenský kultúrny klub v severnom Miami
bol založený v roku 1949 s cieľom vytvoriť miesto pre rozkvet českej a slovenskej kultúry tu na južnej Floride. Venujeme sa zachovávaniu a zdieľaniu tradícií českého a slovenského ľudu. Cieľom ACSCC je podporovať českú a slovenskú kultúru, zvyky, tradície a jedlo na južnej Floride. Do nášho klubu sme v priebehu rokov prijali nespočetné množstvo českých a slovenských členov a návštevníkov, vrátane mnohých významných osobností českého a slovenského pôvodu. Naša klubovňa je miestom, kde sa stretávajú ľudia, členovia aj návštevníci, aby zažili a zachovali tradície českého a slovenského ľudu. Naším poslaním je pokračovať v tejto tradícii a zostať medzníkom pre všetkých Čechov a Slovákov na južnej Floride a mimo nej.

Americký česko-slovenský kultúrny klub (ACSCC) Naša klubovňa v Severnom Miami poskytuje pohodlný priestor na oddych a vychutnanie si pôžitkov pečenej kačice, lahodného rezňa, knedlíkov a tradičnejšieho česko-slovenského komfortného jedla, ktoré je súčasťou nášho špeciálne zostaveného menu. Vítame vás, aby ste zažili starú európsku atmosféru, skvelé jedlo a importované nápoje.

Na návštevu nášho klubu nemusíte mať český alebo slovenský pôvod. Prijímame veľa návštevníkov, ktorí chcú zažiť len kúsok našej kultúry, a my vám radi pomôžeme spoznať naše dedičstvo a zapojiť sa do našich tradícií. Každý, kto má záujem nás navštíviť, je viac než vítaný, aby sa k nám pridal a užil si niektoré z najcennejších aspektov českej a slovenskej kultúry!

Arch Creek bola raná osada v Miami-Dade County na Floride, v dnešnej metropole Miami. Indiáni z kmeňa Tequesta tu prekvitali skôr, ako na začiatku 16. storočia prišli prví Európania. Názov je odvodený od 40 stôp dlhého prírodného vápencového mosta, ktorý sa klenul nad potokom do roku 1973.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies