Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Rotenstein 2016 Červený Kameň

Rotenstein 2016 Červený Kameň
Termín: 28.05.2016 - 29.05.2016
Téma: SLÁVNOSTI a FESTIVALY
Miesto konania: Častá - Červený Kameň (SR - Bratislavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.historickyfestival.sk/program-festivalu/
www.youtube.com/watch?v=_bplbCw2kSk
www.youtube.com/watch?v=pg-YSfhHiqA

Popis

Rotenstein 2016 Červený Kameň

V dňoch 28. - 29. mája 2016

Zažite rytierske turnaje na koňoch, bláznivú jazdeckú show, stredovekú akrobaciu, sokoliarov, šermiarske, hudobné, kaukliarske či tanečné vystúpenia na ďalšom ročníku historického festivalu Rotenstein.

Už v tradičnom jarnom termíne otvoríme najväčší slovenský festival histórie a rytierstva - ROTENSTEIN. Festival zameraný na rozsiahly historický program, s účasťou početnej historickej jazdy. Ak ste preto priaznivci rytierov a klaní nenechajte si tento festival utiecť.

Každý rok hľadáme po celej Európe nové historické programy pre Vás. Aj v tomto roku návštevníci zažijú tri pódiá naplnené nonstop programom. Konské a pešie turnaje, dobovú hudbu, šermiarov, reenactorov, krásne kaukliarky a žonglérov, sokoliarov a psiarov, tento rok doplníme aj o excelentné vystúpenie koní a poníkov z Rakúska. Deťom nebudú stačiť úsmevy. V našom programe dostala miesto tiež stredoveká bubenícka show.

Stredoveké kuchyne, ochutnávky a prezentácia stredovekých plemien zvierat potešia deti aj priaznivcov vidieckeho života.

Výber remesiel a predajcov sme opäť sprísnili. Keďže nechceme aby ste na našom trhovisku mali rovnaký pocit ako na ktoromkoľvek jarmoku, každoročne s väčšou a väčšou precíznosťou vyberáme našich remeselníkov.

Rotenstein je poctivý stredoveký festival a my robíme všetko pre to, aby ste si ho užili naplno. Tešíme sa na Vás už 28. a 29. mája na hrade Červený Kameň.

Program festivalu

http://www.historickyfestival.sk/program-festivalu/

Viac ako 250 účinkujúcich zo Slovenska, Čiech, Rakúska a Poľska sa opäť po roku stretne, aby do bodky splnili všetky predstavy a sny o stredoveku. Na rušnom rohu trhoviska či v dobových táboroch narazíte na nejedného kaukliara, na skupiny šermiarov a duelantov. Bude len na Vás, či uveríte ich chvastavým rozprávaniam a necháte sa strhnúť do víru príbehov. Tento rok sme pre vás pripravili aj novinky, medzi ktoré patrí silová akrobacia Five Fellas alebo zábavné a zároveň fascinujúce vystúpenie s koňmi od Crazy Showhorses. Tento rok to teda bude naozaj rôznorodé a my sa už nevieme dočkať, ako to všetko spolu zažijeme.



Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies