Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Deň otvorených dverí GAS Familia 2018 Stara Ľubovňa

Deň otvorených dverí GAS Familia 2018 Stara Ľubovňa
Termín: 29.09.2018
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY | SLÁVNOSTI a FESTIVALY | RôZNE +++
Miesto konania: Stara Ľubovňa (SR - Prešovský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.facebook.com/events/1407484009382418/

Popis

Príďte spolu s GAS Familiou osláviť 20. výročie firmy.

GAS Familia s.r.o., Prešovská 8, 064 01 Stara Ľubovňa

Pri tejto príležitosti sa bude 29. septembra vo výrobnom závode v Starej Ľubovni konať deň otvorených dverí s bohatým programom. Môžete si prezrieť pálenicu, likérku či octáreň, ale tiež zistiť, ako sa spracováva ovocie do štiav Fruxi Fresh.

Zaspieva vám Miro Jaroš, Adam Ďurica či skupiny Heľenine oči a Sčamba. Deti poteší aj divadielko Cililing a detská zóna. Chýbať nebude ani let v balóne, z ktorého si vychutnáte pohľad na Starú Ľubovňu a okolie z vtáčej perspektívy. Ceny v tombole sú viac než zaujímavé, môžete vyhrať paletu plnú destilátov.

Oslavu zakončí veľký ohňostroj.

Spoločnosť GAS Familia, s.r.o.,
vznikla v roku 1994. Jej sídlo sa nachádza pod štítmi majestátnych veľhôr v srdci Európy, Vysokými Tatrami. Práve v tejto oblasti leží aj mestečko z 13. storočia, Stará Ľubovňa, ktoré je už po stáročia známe tradíciou výroby rôznych kvalitných a rokmi overených alkoholických nápojov. Spoločnosť GAS Familia, s.r.o., na túto bohatú tradíciu nadviazala a tak tu už desaťročia produkuje nápoje, ktoré ulahodia všetkým zmyslom a uspokoja aj toho najnáročnejšieho konzumenta. Počas svojho pôsobenia sa z nej stala moderná a dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných alkoholických nápojov.

Svojou činnosťou nadväzuje na bohatú tunajšiu tradíciu liehovarníctva, v ktorej sa využíva nevšedné bohatstvo podtatranskej prírody, predovšetkým krištáľovo čistá voda z horských prameňov, ako aj obilie, liečivé byliny a plody z podtatranských lúk, záhrad a lesov. Zachované tradičné receptúry sa stali základom pre jedinečné variácie produktov tvoriacich portfólio spoločnosti GAS Familia, s.r.o..

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies