Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

1. dedinská zabíjačka 2019 Jelka

1. dedinská zabíjačka 2019 Jelka
Termín: 23.02.2019
Téma:
Miesto konania: Jelka (SR - Trnavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.jelka.sk

Popis

Starosta obce a obecné zastupiteľstvo srdečne pozývajú obyvateľov obce na dedinskú zabíjačku, ktorá sa uskutoční dňa 23. februára 2019, v sobotu na námestí Ilka.

Program sa začína o 8.00 hod. porcovaním mäsa a prípravou mäsových výrobkov. Od 10.00 hod. sa budú predávať cigánska pečienka, langoše a šišky.

Ochutnávka čerstvo pripravených zabíjačkových špecialít, t.j. jaterníc, krvavničiek, klobás, zabíjačkovej kaše, zabíjačkovej kapustnice, cigánskej pečienky, varenej podhrdliny s paprikou a cesnakom a oškvariek bude od 14.00 hod.
**********************************************************
Jóka Község Polgármestere és Képviselő Testülete tisztelettel meghívja a falu lakosságát az 2019. február 23-án, szombaton az Ilka téren megrendezésre kerülő falusi disznóvágásra.

A program 8.00 órakor húsfeldolgozással és disznótoros termékek készítésével kezdődik. 10.00 órától cigánypecsenye, lángos, pogácsa, farsangi fánk várja az érdeklődőket. 14.00 órától pedig a disznótoros finomságok kóstolója – májashurka, véreshurka, kolbász, kolduskása, abált szalonna, töpörtyű - következik

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies