Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Bartolomejský hodový jarmok a festival Drôtománia Čadca 2019

Bartolomejský hodový jarmok a festival Drôtománia Čadca 2019
Termín: 24.08.2019 - 25.08.2019
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Čadca (SR - Žilinský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.mestocadca.sk/novinky-z-kultury/pozyvame-vas-na-bartolomejske-hodovanie.html

Popis

Bartolomejský hodový jarmok a festival Drôtománia Čadca 2019

Najvýznamnejšie slávnosti mesta – Bartolomejský hodový jarmok a festival Drôtománia Čadca 2019 (BJaD), ktoré budú vyvrcholením Čadčianskeho kultúrneho leta, sa budú konať v termíne 24. a 25. augusta 2019. V rámci podujatia sa budú konať tradičné prezentácie a ukážky tvorby z dielne majstrov drotárskeho remesla, ako aj ďalších ľudových a umeleckých remesiel.

Súčasťou hlavného programu tohtoročných slávností budú, podobne ako v uplynulých rokoch, mnohé hudobné a tanečné vystúpenia tradičných i moderných umeleckých amatérskych i profesionálnych kolektívov, atraktívne podujatia pre deti ďalšie u verejnosti obľúbené sprievodné aktivity.

Celého podujatia sa na pozvanie primátora mesta zúčastnia aj predstavitelia našich partnerských miest – Toruň, Žywiec a Valašské Meziříčí a partnerského okresu Osvienčim, ako aj ich účinkujúce súbory a remeselníci. Informačné centrá jednotlivých miest sa budú prezentovať aj v spoločnom infostánku na Matičnom námestí.

V piatok 23. 8. sa vo večerných hodinách na Matičnom námestí uskutoční 9. ročník festivalu Revival night, v rámci ktorého sa predstavia Jiří Schelinger Revival, AC/DC Revival, Roxette Revival a Depeche Mode Revival. Čadca tak ponúkne svojim občanom i návštevníkom tri dni kvalitnej hudby a zábavy.

SRDEČNE VÁS POZÝVAME a prajeme vám príjemné Bartolomejské hodovanie.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies