Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Vianočný trhy 2019 Dunajská Streda

Vianočný trhy 2019 Dunajská Streda
Termín: 01.12.2019 - 22.12.2019
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Dunajská Streda (SR - Trnavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.dunstreda.sk

Popis

Vianočný trhy 2019 Dunajská Streda

Novinkou bude súťaž vo varení halászlé, ktoré organizujú 16. decembra.

V Dunajskej Strede tradičné vianočné trhy otvoria brány piatok, 1. decembra o 14. hodine. Miestom adventného podujatia bude aj už po šiestykrát námestie pred Mestským kultúrnym strediskom. Adventný veniec umiestnia aj tento rok na tunajšej fontáne.

Návštevníkov každý deň čakajú rôzne sprievodné kultúrne programy. Denne od 16. hod. vystúpia deti z dunajskostredských materských škôl a žiaci základných škôl, spevácky zbor mestského klubu dôchodcov, ako aj ďalší miestni talenti. Bližšie informácie o programoch na www.dunstreda.sk. Návštevníci vianočných trhov môžu ochutnať tradičné vianočné dobroty, a tuhej zime dobre padne varené víno a horúci čaj. V stánkoch návštevníci si môžu zaobstarať vianočné ozdoby, sviečky, oplátky, med a typické vianočné predmety. Dunajskostredské vianočné trhy potrvajú do 22. decembra.

V centre mesta vianočné osvetlenie bude zapnuté v prvú adventnú nedeľu. Živý stromček pred MsKS a okolie sa bude ligotať v sviatočných farbách sviatočného osvetlenia. Na korze a na Vámbéryho námestí budú na stromoch umiestnené svetelné zostavy z úsporných LED-žiariviek.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies