Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Sätojánsky splav a noc u Vodníka 2020 Jur nad Hronom

Sätojánsky splav a noc u Vodníka 2020 Jur nad Hronom
Termín: 23.06.2020
Téma: TURISTIKA a CYKLISTIKA
Miesto konania: Jur nad Hronom, (SR - Nitriansky kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: regiontekov.info

Popis

Sätojánsky splav a noc u Vodníka 2020 Jur nad Hronom

V sobotu, 23. júna 2020

Oblastná organizácia cestovného ruchu Tekov vznikla na prelome júna a augusta v roku 2017. Zakladateľmi sú mestá, obce a organizácie pôsobiace v oblasti na povodí Dolného Pohronia a na južných úbočiach Štiavnických vrchov a Ipeľskej pahorkatiny.

V obci Jur nad Hronom, neďaleko Levíc a Želiezoviec v tesnej blízkosti rieky Hron v malom lesíku, sa nachádza kemping s výstižným názvom VODNÍK. Kemping sa nachádza v tichom, nerušenom prostredí na periférií obce blízko k bistru Kantína, Pizzerie La Cantina a ostatným službám v obci.

Priestor má viac ako 3 ha plochy s pevnou prístupovou cestou. Nachádza sa tu niekoľko desiatok parciel na stanovanie a karavaning. Inžinierske siete sú k dispozícií. Administratívna budova je funkčná, ktorá pozostáva z kancelárie a skladu. Je k dispozícii WIFI internet v rámci základných služieb. Varič „dvoják“, rýchlovarná kanvica a iné potrebné veci pre základné potreby sú pre kemperov k dispozícií.

Kemping Vodník ponúka okrem bežných kempingových služieb aj splavy dolného toku rieky Hron s nevyhnutným servisom.

Záujemcovia môžu absolvovať aj úsek Jur nad Hronom s cieľovým miestom v meste Želiezovce, pripadne až po Dunaj. V tomto prípade servis zahŕňa dopravu späť nad miesto štartu. Veľmi často sa využíva celá trasa Dolného Pohronia až po našu veľrieku Dunaj, pri ktorom pohľad na poskytujúcu sa panorámu, ako napríklad Bazilika v Ostrihome, ponúka krásny zážitok.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies