Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Lučenecké hodovanie - Dni mesta Lučenec 2022

Lučenecké hodovanie - Dni mesta Lučenec 2022
Termín: 19.08.2022 - 20.08.2022
Téma: KULTÚRA | DNI OBCE a MESTA | VARENIE a PEČENIE DOBRôT
Miesto konania: Lučenec (SR - Banskobystrický kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.lucenec.sk

Popis

Lučenecké hodovanie - Dni mesta Lučenec 2022

V dňoch 19.-20.8.2022

Priatelia, občania, ale aj "cezpoľní"! Rok sa zišiel s rokom, a tak tu opäť máme leto a s ním v predposledný augustový týždeň aj Dni mesta. Môžete sa tešiť na dva dni naplnené pohodou, dobrou náladou a bohatým kultúrnym programom. V tomto roku máme pre Vás nachystaných niekoľko noviniek, ktoré verím ešte spríjemnia toto skvelé podujatie.

IX. LUČENSKÉ HODOVANIE 𝐳𝐚𝐛𝐚𝐯𝐢́ 𝐯𝐬̌𝐞𝐭𝐤𝐲 𝐯𝐞𝐤𝐨𝐯𝐞́ 𝐤𝐚𝐭𝐞𝐠𝐨́𝐫𝐢𝐞
Pozrite si pestrý program, ktorý si pre Vás pripravilo Mesto Lučenec.

Veľmi sa tešíme, že sa opäť môžeme všetci spoločne zabaviť v uliciach nášho mesta počas tradičného Lučenského hodovania. Pripravený je ďalší ročník pivného festu, konať sa bude aj tradičný jarmok.

Vystupovať nám na hlavnom pódiu budú viaceré kapely z regiónu, ale svoju show odpália aj kapely známe po celom Slovensku. Najväčšie hity skupiny QUEEN a Elán nám zahrajú revival kapely.

Aj tento rok sme mysleli na najmenších obyvateľov nášho mesta, pre ktorých je pripravené tradičné Rozprávkové pódium v Radnici – Mestskom múzeu Lučenec s bohatým programom.

Nezabudli sme ani na športovcov. Sprievodnými podujatiami bude napríklad V. Medzinárodný Novohradský Maratón či 12. ročník stredoeurópskeho pohára mužov v boccii - raffa o cenu mesta Lučenec. Netradičnými budú určite historicky 1. Majstrovstvá Slovensko v hode telefónom, ktoré sa budú konať na futbalovom štadióne.

Pripravené sú aj ďalšie atrakcie. Do vesmíru budete môcť nahliadnuť prostredníctvom ASTROSHOW, pre milovníkov áut je pripravená výstava s názvom Fotrova kára a súťažiť budeme aj vo varení babguľášu. Počas IX. Lučenského hodovania taktiež tradične oceníme osobnosti nášho mesta.

Všetkých Vás srdečne pozývame na IX. Lučenské hodovanie!

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies