Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Cez Nadlak je...2022 - 22. Prehliadka sólistov slovenskej ľudovej piesne

Cez Nadlak je...2022 - 22. Prehliadka sólistov slovenskej ľudovej piesne
Termín: 22.09.2022 - 25.09.2022
Téma: PODUJATIA NAŠICH KRAJANOV
Miesto konania: Nadlak, Rumunsko, (Zahraničie - Európa/Svet)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: slovackizavod.org.rs

Popis

Cez Nadlak je...2022 - 22. Prehliadka sólistov slovenskej ľudovej piesne

22. Prehliadka sólistov slovenskej ľudovej piesne Cez Nadlak je…

Aradská oblasť Demokratického zväzu Slovákov a Čechov v Rumunsku usporiada v období od 22. – 25. septembra 2022 v Nadlaku 22. Prehliadku sólistov slovenskej ľudovej piesne Cez Nadlak je…

Z tejto príležitosti pozývame aj jedného alebo dvoch sólistov z Vašej lokality (školy alebo organizácie). Spevákov môže sprevádzať maximálne jedna osoba.

Prosíme, aby ste nám účasť na prehliadke obratom písomne potvrdili na priloženej prihláške a zároveň zaslali aj znotovaný materiál alebo audionahrávku dvoch piesní – jedna pomalá a jedna rýchla (viď pravidlá) – s ktorými Vaši sólisti vystúpia v rámci programu (pre podrobnejšie informácie – priložené materiály).

Organizátori zabezpečujú pre účastníkov ubytovanie a stravu na celú dobu pobytu. Cestovné a poistenie hradí vysielajúca strana alebo účastník.

Poznamenávame, že prítomnosť účastníkov v Nadlaku od štvrtka do nedele je nutná, pretože každý súťažiaci skúša s orchestrom vo štvrtok, zúčastňuje sa skúšok v piatok a sobotu, vystupuje v rámci súťažných koncertov v piatok a sobotu (každý deň po jednej piesni) a v nedeľu sa zúčastňuje galakoncertu a vyhlásenia výsledkov.

Potvrdenie o účasti a znotovaný materiál (prípadne audionahrávku) prosíme odoslať najneskôr do 29. augusta 2022. Prihlášku a znotovaný materiál prosíme zaslať elektornicky (mailom) na adresu: jucancristina@yahoo.com, alebo klasickou poštou (315500 Nadlac, str. Independentei nr. 36, jud. Arad, Romania).

Vzhľadom na pretrvávajúcu pandémiu si Vás dovoľujeme upozorniť, že v závislosti od vývoja situácie Vás budeme priebežne informovať o prípadných špecifických opatreniach, respektíve o zmenách, ktoré by tieto opatrenia implikovali.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies