Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Winefest Trenčín 2022

Winefest Trenčín 2022
Termín: 15.10.2022
Téma: VINOBRANIE a VÍNO
Miesto konania: Trenčín (SR - Trenčiansky kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.facebook.com/photo/?fbid=377565844566027&set=gm.604911257956129

Popis

Winefest Trenčín 2022

SOBOTA 15. OKTÓBRA 2022 O 13:00 – 19:00 hod.
Trenčiansky hrad

Podujatie, ktoré usporadúva Winefest
Trenčiansky hrad

Po troch úspešných ročníkoch v centre Žiliny, podujatie Winefest prichádza do významného historického mesta Trenčín. Degustácia sa uskutoční priamo v priestoroch najväčšej dominanty Považia – hrade Matúša Čáka 15.10. v čase 13:00 – 19:00. Trenčín sa stal Európskym hlavným mestom kultúry pre rok 2026, čo bolo hlavným dôvodom vstupu Winefest práve do tohto mesta.
Jeho úlohou je dokázať, že víno patrí k slovenskej kultúre už dlhé stáročia a je formou umenia – kus premenenej prírody v pohári pomocou rúk a nadobudnutých skúseností. Mnohí vinári, ktorí prinesú svoje majstrovské diela na ukážku, robia dobré meno slovenskému vinárstvu a vinohradníctvu vďaka úspechom v rámci medzinárodných súťaží. Každý účastník bude môcť zdegustovať viac ako 100 vzoriek v rámci vstupného od známych aj menej známych producentov od Malých Karpát až po Vihorlat.
Aby počas celého trvania podujatia prevládala príjemná atmosféra, okrem unikátneho miesta konania prispejú k tomu taktiež hudobní umelci rôznych žánrov. Ak by sa niekomu zdalo málo kultúry, v rámci vstupného môže absolvovať prehliadku hradu – malý okruh, kde môže objaviť čaro stredoveku prípadne si spraviť cool selfíčko na zaujímavom mieste . Okrem nových poznatkov o vínach a fotiek z podujatia si môže každý odniesť ľubovoľnú fľašu vína, keďže v cene vstupného je zahrnutý aj 7€ kupón na nákup vína a tak zaspomínať aj po pár dňoch s priateľmi alebo známymi na uplynulý víkend. Každý návštevník sa môže zapojiť do tomboly o pár zaujímavých cien.
Hlavnou úlohou podujatia je vyvolať pozitívnu emóciu a vytvoriť priestor na oddych a spoznávanie nového. Keďže sa to úspešne darí v Žiline, veríme, že sa to podarí aj v Trenčíne a jesenná degustácia si vytvorí skalného fanúšika.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies