Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

"PAMIATKE VOJNOVEJ GENERÁCIE NAŠICH RODIČOV" Nováky - Pavol Stacho rodák z Hornej Nitry a kanadský Slovák a fotoreportér vyše 3O rokov fotografuje v Kanade

Termín: 11.06.2014 - 30.06.2014
Téma: KULTÚRA | PODUJATIA NAŠICH KRAJANOV
Miesto konania: Nováky (SR - Trenčiansky kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.kcmn.sk

Popis

Pamiatke vojnovej generácie našich rodičov

Kultúrne centrum mesta Nováky,
M.R.Štefánika 9. Nováky

Vernisáž výstavy sa koná v stredu 11. júna 2014 o 16:00 hodine.

Vstup: na vernisáž - pozvaní hostia aj verejnosť.

MILI MOJI PRIATELIA MEDZI “TATRAMI A DUNAJOM.”

Posielam vam pozvanku na moju pripravovanu foto vystavu v Kulturnom centre mesta Novaky .

Touto fotografickou vystavou by som si chcel uctit predovsetkym VOJNOVU GENERACIU NASICH RODICOV, takisto davam poctu mestu Novaky (posobil som tu stvrtstorocie pred mojou emigraciou do Kanady) a nadhernemu turistickemu regionu Horna Nitra.

Ak by ste mali moznost, navstivte prosim tuto zaujimavu vystavu. Vernisaz vystavy sa kona v stredu 11. juna 2014 o 16:00 hodine v Novakoch, lebo Slovensko to neni len Bratislava…, treba zviditelnovat aj ine regiony nadherneho Slovenska. Kuratorom vystavy je mimochodom Profesor fotografie, moj brat Lubo Stacho.

Chcem vam predstavit moje fotograficke projekty z mojich ciest na Slovensko, ale aj zo sveta, moju vecnu Lasku NIAGARSKE VODOPADY, fotografie vyznacnych Slovakov z americkeho kontinentu, zaniknutu cisto slovensku dedinu Bradlo zo severneho Ontaria, slovenskych Salezianov z Ekvadoru…. ukazky mojich fotoreportazi z jedinneho slovenskeho tyzdennika na severoamerickom kontinente “THE CANADIAN SLOVAK” publikovaneho v Toronte a fotoreportaze pre najstarsi suvislo vychadzajuci casopis na Slovensku KRASY SLOVENSKA, ktory spoluzakladal moj dedo Pavol Stacho s Milosom Janoskom v roku 1921.

Ak budete mat to potrebne Zdravie&Stastie a samozrejme moznosti, pridite si prehliadnut tuto unikatnu vystavu. Tesim sa na stretnutie s vami v stredu 11. juna o stvrtej poobede v Novakoch.

Paul STACHO-RIACHUELO DE PIEDRA,
AREA DE CATARATAS DEL NIAGARA,
STACHOphoto

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies